Zwalua Transport en Lucasse Transport Breda strategisch samen • TTM.nl

Louise de Graaf


Zwalua Transport uit Tholen en Lucasse Transport Breda uit Moerdijk gaan per 1 april a.s. een strategische samenwerking aan. Zwalua is actief in koel/vries en stukgoedvervoer, Lucasse Transport richt zich op het transport van zeecontainers.

In een gezamenlijke verklaring zeggen de bedrijven ervan overtuigd te zijn dat ze door de krachten te bundelen hun efficiency kunnen verhogen en met het oog op de toekomst totale supplychain oplossingen kunnen aanbieden voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers. “De gezamenlijke kennis, middelen en specialisaties zorgen voor de juiste mix aan elementen om vraagstukken op de juiste manier in te vullen. Voor de stakeholders zal er niets veranderen en u mag rekenen op de juiste kwaliteit en service zoals u dat gewend bent. We zetten in op continue verbeteringen van onze processen en we willen onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen”, aldus Zwalua Transport een Lucasse Transport.

Beide transportbedrijven hebben een flinke groei doorgemaakt in hun bestaan. Zwalua Transport groeide in 17 jaar tijd van 1 naar 19 vrachtauto’s en bij Lucasse Transport groeide het wagenpark de afgelopen vijftien jaar van 1 naar 15 vrachtauto’s.

Eigenaren Gerrit Zwalua en Raimon Lucasse zullen in het eerste jaar intensief samenwerken op algemeen vlak. Naarmate de tijd vordert zal Lucasse meer de commerciële en operationele activiteiten binnen beide bedrijven uitvoeren. Zwalua zal zich dan meer gaan richten op de leverancierskant van beide bedrijven. Op die manier kunnen opdrachtgevers wennen aan de nieuwe strategische samenwerking.

Foto’s: Facebook Zwalua & Lucasse

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment