Wigchers breidt vloot verder uit met Kempf kippers • TTM.nl

Louise de Graaf


Wigchers Internationaal Transport uit Schoonoord werkt momenteel haar vloot lekker bij. Vorige week werd nog de bestelling van 21 nieuwe Scania’s aangekondigd, nu wordt de trailervloot uitgebreid met 20 nieuwe Kempf aluminium volume kippers. Deze nieuwe opleggers zullen worden ingezet in de aankomende koren- en bietencampagne.

Wigchers heeft sinds 2010 in totaal 53 Kempf kipperopleggers aan hun vloot toegevoegd. Dit zijn 50 aluminum volumekippers en 3 geïsoleerde stalen wegenbouwkippers.
Deze recente investering benadrukt volgens Wigchers zelf de langetermijnvisie van het bedrijf op kwaliteit en toont het vertrouwen in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Kempf-trailers.

Fahrzeugbau Kemp GmbH, gevestigd in Bad Marienberg, is een toonaangevende producent van maatwerk voertuigconcepten sinds 1950. Kempf staat bekend om hun passie voor voertuigbouw en hun expertise die door jarenlange ervaring is opgebouwd. “We willen de hele Wigchers-familie bedanken voor hun loyaliteit en vertrouwen in onze producten en hopen nog tientallen jaren met hen samen te werken”, aldus Henner Schäfer, woordvoerder van Kempf.

Wigchers beschikt over meer dan een eeuw ervaring in de transportsector en biedt een uitgebreid scala aan transportdiensten. De expertise beslaat onder andere transport voor de olie- en gasindustrie, wegenbouw (zoals asfalt en zand) en de agrarische sector. Daarnaast vervoert het bedrijf diverse goederen zoals tuinhout, betonelementen, staalconstructies, ADR-goederen en machineonderdelen. Het wagenpark, dat bestaat uit open opleggers, semi-diepladers, huiftrailers, kooiapen, volumekippers, asfaltkippers, kraantrailers en kraantrucks, maakt Wigchers een allround en flexibele transporteur.

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment