Wezenberg Transport neemt Moeijes transport over • TTM.nl

Louise de Graaf


Wezenberg Transport uit IJsselmuiden neemt per 1 maart a.s. Moeijes Transport uit Zwaag over. Het personeel en wagenpark van Moeijes verhuist in zijn geheel mee.

René en Daniel Moeijes: “Wij zijn erg blij met een partner als Wezenberg, een gezond familiebedrijf dat in veel opzichten lijkt op Moeijes. Een bedrijf dat op onze vestiging in Zwaag continuïteit biedt voor ons personeel, onze klanten en leveranciers. Vakmanschap en de liefde voor het transportvak blijft bestaan. De uitdagingen in de transportbranche zoals verduurzaming en digitalisering, kunnen in een grotere, nog professionelere organisatie beter worden opgepakt. Daniel en ik zien een mooie toekomst waar wij zelf ook graag bij betrokken blijven.”

Die visie wordt gedeeld door Gert Wezenberg en Rogier Verkley van Wezenberg Transport: “Wezenberg heeft een sterkte positie binnen retail en AGF in het binnenland en wil met deze overname haar positie in met name Duitsland versterken. Moeijes is een begrip in transportland en sterk in Duitsland. Met hun unieke geconditioneerde volume combi’s zijn wij in staat om ons geconditioneerde netwerk verder uit te bouwen en meer klanten te bedienen in de Retail en AGF-branche. René en Daniel hebben een gerenommeerd familiebedrijf verder uitgebouwd en zullen ons nog voor een bepaalde tijd ondersteunen. Wezenberg en Moeijes hebben tezamen meer dan 185 jaren ervaring en met die ervaring hebben wij een mooie basis om toekomstige uitdagingen in de transportbranche aan te kunnen. Met een vloot van 235 trekkende eenheden hebben wij een solide basis en kunnen wij onze klanten nog beter op Duitsland gaan bedienen.”

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment