We zochten uit hoe EU-regels USDT in gevaar brengen

Louise de Graaf


In deze aflevering van ‘De Crypto Tafel’ gaan we diep in op de recente onrust op de cryptomarkt. We nemen de nieuwe MiCA-regelgeving van de Europese Unie onder de loep, die onlangs van kracht is geworden en die cryptobeurzen dwingt zich snel aan te passen aan de nieuwe eisen. We bespreken in detail hoe deze regels een bedreiging vormen voor USDT en de mogelijkheid dat deze stablecoin van de beurzen verdwijnt.

Verder werpen we een blik op de aanstaande introductie van de Solana ETF en de geplande terugbetaling van een aanzienlijke hoeveelheid Bitcoin door Mt. Gox. We analyseren de mogelijke gevolgen van deze gebeurtenissen, waaronder de potentiële verkoopdruk die dit op de BTC koers kan uitoefenen. Tot slot bieden we inzichten in wat deze ontwikkelingen kunnen betekenen voor de toekomst van digitale valuta en de bredere cryptomarkt.

 

Mis geen enkel moment van de boeiende discussies en diepgaande analyses in ‘De Crypto Tafel’! Abonneer je nu op onze podcast op Spotify en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de cryptowereld. Klik op de onderstaande link en volg ons voor wekelijkse afleveringen vol inzichten, nieuws en meer.

Volg ons op Spotify


Post Views: 0

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment