VSDV en Zandbergen Transport fuseren tot SVZ • TTM.nl

Louise de Graaf


Van Straalen de Vries Transport (VSDV) en Zandbergen Transport fuseren tot SVZ Transport. De samensmelting van de twee prominente familiebedrijven tot SVZ zorgt voor een megagrote speler op de Nederlandse transportmarkt met 1750 medewerkers en een van vloot van meer dan 1100 trucks.

De twee transportbedrijven willen fuseren op basis van  gedeelde waarden van duurzaamheid, professionalisering, een toekomstgerichte visie en toewijding voor kwaliteit. De fusie moet nog worden goedgekeurd door de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

“Als SVZ zetten we dit samen voort en versterken we daarmee onze positie en netwerk van partners, met vestigingen verspreid over het hele land, als vooraanstaande speler in de Benelux, Noord-Frankrijk en het westen van Duitsland”, vertelt het nieuwe SVZ in een verklaring op haar website.

Rober van Straalen (links) en Jos Zandbergen

Met een vloot van 1.100 trekkende eenheden, ruim 1.800 opleggers en aanhangwagens,100.000m2 opslagruimte en een team van meer dan 1.750 toegewijde medewerkers, verdeeld over meer dan 35 standplaatsen in heel Nederland, wil SVZ klaar staan met haar expertise en aandacht voor kwaliteit waar klanten op kunnen vertrouwen.

Vanuit de missie om ondernemers in beweging te brengen vormen de kernwaarden Samenwerking, Vooruitstrevend en Zekerheid de leidraad voor alle activiteiten van SVZ. SVZ kijkt, onder leiding van Rober van Straalen en Jos Zandbergen, met enthousiasme naar de toekomst en blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige transportoplossingen in een snel veranderende wereld. “Deze fusie is niet alleen een viering van het verleden, maar ook daarmee een gezamenlijk stap voorwaarts naar een nog veelbelovender toekomst”, aldus SVZ.

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment