Toncoin sleept samenwerking met crypto-reisplatform binnen

Louise de Graaf


Het aan Telegram verwante Toncoin (TON) heeft de handen ineengeslagen met Travala, een innovatief crypto-reisboekingsbedrijf. Dankzij de samenwerking zijn houders van toncoin nu in staat om vliegtickets, hotels en reistours te boeken met hun tokens wat de gebruiksmogelijkheden van de TON-blockchain uitbreidt.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Toncoin integratie op boekingswebsite

Travala kondigde gisteren middels een blog aan de krachten te bundelen met Toncoin. Hiermee mag toncoin zich voegen in een uitgebreide lijst van cryptomunten, waaronder giganten als bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en tether (USDT, waarmee men op het platform kan betalen.

Travala is een van de eerste reiswebsites die volledige integratie met crypto biedt. Het is een gedecentraliseerde vergelijkingswebsite draaiend op de blockchain voor hotels, vluchten en reispakketten die in 2017 het levenslicht vond.

‘’De integratie stelt TON-tokenhouders ins taat om meer dan 2.200.000 hotels, 600+ luchtvaartmaatschappijen en meer dan 410.000 activiteiten te boeken in meer dan 230 landen.  zo valt er te lezen in de officiële aankondiging van Travala.

Bij de aankondiging van de nieuwe integratie zei Travala CEO Juan Otero het volgende:

‘’Door onze voortdurende inzet voor de massale adoptie van cryptocurrency zijn we verheugd om samen te werken met Toncoin om de groei van de cryptogemeenschap te bevorderen en een nieuwe praktische toepassing te bieden voor TON.”

Travala beschikt tevens over een eigen cryptotoken genaamd AVA die centraal staat binnen het platform. Wanneer je AVA-tokens gebruikt als betaalmiddel doe je automatisch mee aan het loyaliteitsprogramma waarmee je als gebruiker veel geld kunt besparen.

Travala heeft al veel samenwerkingen gesloten met blockchain-platformen om het gebruik van crypto in de reisindustrie verder te bevorderen. Volgens Travala biedt de crypto-integratie gebruikers de kans om ‘’deel te nemen aan een goedkopere, eerlijkere en meer inclusieve reisindustrie.’’

TON DeFi mijlpaal

The Open Network, de blockchain achter toncoin, stond recentelijk ook al in de schijnwerpers met het behalen van een nieuwe mijlpaal in de wereld van decentralized finance (DeFi).

De layer-1 blockchain bereikte twee weken geleden een nieuw record van $300 miljoen in total value locked (TVL), ofwel de totale waarde aan crypto-activa dat is vergrendeld in in DeFi-protocollen op het netwerk.

Opmerkelijk genoeg kwam de TVL op de eerste dag van maart nog uit op minder dan $23 miljoen, wat een fenomenale groei van bijna 1.300% betekent in minder dan 3 maanden tijd.


Post Views: 0

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment