test je kennis en win XRP of Shiba Inu

Louise de Graaf


Morgen is er weer een gloednieuwe quiz beschikbaar op ons Instagram kanaal voor alle crypto liefhebbers! Iedereen kan meedoen, dus zit jij al klaar om jouw kennis te testen? Bovendien zijn er ook fantastische cryptoprijzen te winnen die jouw cryptowallet weer aanvullen!

Morgen, op 9 juli 2024, om 13:00 uur gaat de nieuwe crypto quiz live. Je kunt vanaf dan meedoen met de quiz via Instagram Stories.

Crypto Ontbijt: Overheid dumpt Bitcoin, FBI jaagt op CryptoQueen & meer

Crypto Ontbijt: Overheid dumpt Bitcoin, FBI jaagt op CryptoQueen & meerCrypto Ontbijt: Overheid dumpt Bitcoin, FBI jaagt op CryptoQueen & meer

Crypto Insiders quiz – juni 2024 editie

Begin juni stond de bitcoin (BTC) koers nog vrij hoog en hoopten we allemaal op hogere koersen. Toch is bitcoin aan het einde van de maand langzaam gaan corrigeren en moeten we een nieuwe all-time high (ATH) nog iets langer uitstellen. Desondanks kregen we ook bijzonder nieuws te horen dat, naast bitcoin en ethereum, de eerste Solana Exchange Traded Fund (ETF) aanvraag is ingediend. Krijgen we binnenkort een nieuwe ETF?

Er is dus weer veel gebeurd in de afgelopen maand van de cryptowereld. We hebben de meest memorable momenten en trends van juni op een rijtje gezet. Hieruit hebben we vijf multiple choice vragen samengesteld, waarmee we jou kennis zullen testen over hoeveel jij weet over crypto en wat er de afgelopen maand heeft afgespeeld.

Prijzen voor de winnaars

Ben jij degene die het nieuws van afgelopen maand nauwlettend heeft gevolgd? Dan maak jij kans op fantastische prijzen die wij hebben klaarstaan. De volgende prijzen kun jij winnen en toevoegen aan jouw cryptowallet:

Hoofdprijs: 1.200.000 SHIB

Tweede prijs: 30 XRP

Derde prijs: 25 XRP

In het geval van een gelijkspel zullen we een loting houden om de winnaars van elke categorie te bepalen.

Cryptogigant Binance deelt BNB uit aan 200 miljoen gebruikers bij jubileum

Cryptogigant Binance deelt BNB uit aan 200 miljoen gebruikers bij jubileumCryptogigant Binance deelt BNB uit aan 200 miljoen gebruikers bij jubileum

Hoe kun je meedoen met de crypto quiz?

Nu vraag jij je vast af wat je moet doen om mee te kunnen doen aan de crypto quiz. Heel simpel! Om deel te nemen, volg je ons op Instagram en sta je klaar op 9 juli 2024 om 13:00 om mee te doen met de quiz. De quiz is voor 24 uur beschikbaar op onze Instagram stories.

Naast het feit dat de quiz een leuke actie is op ons Instagram kanaal is er veel meer te vinden! Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en delen we grappige en serieuze verhalen van de crypto-wereld. Dagelijks zijn er berichten of stories te zien op ons Instagram kanaal.

Dus ben jij op 9 juli erbij om de fantastische prijzen binnen te slepen of gewoon nieuwsgierig naar de laatste ontwikkeling? Vergeet dan niet om vrijblijvend een kijkje te nemen op ons kanaal!

Doe mee met de quiz!


Post Views: 0

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment