Solana volgt voorspelde route: Doelstelling van $130 in het vizier

Louise de Graaf


Solana (SOL), bekend om zijn hoge snelheden, is het focuspunt van deze analyse. We richten ons op de koersverwachting voor SOL voor de komende periode, met inzichten uit onze Premium omgeving.

Benieuwd naar meer informatie of heb je vragen? Met slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar elke week verschillende livestreams worden gehouden en je kunt praten met 1.500 gelijkgestemden. Deze analyse dient als ondersteuning; onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse solana (SOL) koers

De solana koers volgt nog mooi het plan van de analisten van Crypto Insiders. Zij deelden onlangs het volgende hierover in de Premium omgeving:

“In onze vorige analyse in de Premium omgeving hadden we een specifiek patroon voor solana voorspeld, en het lijkt erop dat de koers zich precies volgens deze voorspelling ontwikkelt. We hebben een positie in SOL kunnen opbouwen binnen de groene koopzone, die ligt tussen $89 en $95.

 

Op dit moment is het onze strategie om geduldig te zijn en te wachten op de stijging die we verwachten. Deze stijging zal waarschijnlijk de vorm aannemen van een derde wave, waarbij we als eerste doel rond de $130 kijken. Na deze derde wave verwachten we zelfs een vijfde wave die nog hoger kan uitkomen.

 

Door deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden, positioneren we onszelf om optimaal te profiteren van de verwachte opwaartse beweging van SOL.”

Datum analyse: 6 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/zYTRiPMQ/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Solana volgt voorspelde route: Doelstelling van $130 in het vizier verscheen eerst op Crypto Insiders.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment