Shiba inu handelsvolume explodeert na goed nieuws, koers in de plus

Louise de Graaf


Shiba Inu (SHIB), een van de grootste memecoins, heeft de afgelopen uren weer mooie dingen laten zien. Met een prijsstijging van 4,5% en een aanzienlijke toename in handelsvolume, toont SHIB actie die grotendeels afwijkt van de rest van de markt.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Shiba inu (SHIB) koers zet stijging in

De prijs van SHIB is gestegen naar 0,00002345 dollar, wat samenvalt met een explosieve toename van het handelsvolume met maar liefst 160 procent binnen één dag. De interesse in de memecoin is de afgelopen 24 uur dus weer flink toegenomen, mogelijk gedreven door recente ontwikkelingen en het algemene marktsentiment.

Shiba inu (SHIB) steeg de afgelopen uren flink.Shiba inu (SHIB) steeg de afgelopen uren flink.
Shiba inu (SHIB) steeg de afgelopen uren flink.

In vergelijking met de rest van de markt presteerde SHIB de afgelopen uren beter dan de rest. De totale marktkapitalisatie groeide namelijk met 1,5 procent waar SHIB met 4,5 procent in waarde steeg.

Goed SHIB nieuws en breder cryptosentiment

Wat ten grondslag ligt van de stijging is natuurlijk niet precies te zeggen. Maar twee ontwikkelingen hebben waarschijnlijk bijgedragen aan de positieve trend van SHIB.

Ten eerste kondigde betaalplatform CoinGate aan dat het SHIB heeft toegevoegd aan zijn platform. Met het platform kunnen gebruikers onder andere giftcards kopen van onder andere Steam, Apple en Playstation. Zodoende kunnen SHIB-holders nu bij diverse grote retailers en diensten, waaronder ook Airbnb, Steam en Nike, producten kopen.

Daarnaast heeft de recente prijsstijging van bitcoin, de grootste cryptocurrency, waarschijnlijk een positieve invloed gehad op andere coins zoals SHIB. Bitcoin sprong van 60.700 dollar naar een hoogtepunt van 63.269 dollar en heeft daarmee een algemeen bullish sentiment gecreëerd dat over de hele markt uitstraalt.

In recent shiba inu nieuws was te lezen dat de gehele memecoin-sector het dit jaar bijzonder goed doet. Sinds kort houdt investeringsbedrijf VanEck de prestaties van deze categorie cryptocurrencies bij in een nieuwe index. De memecoins, waaronder munten met honden met hoedjes en knuppels, en kikkers als mascottes, presteerden dit jaar tot nu toe zelfs beter dan de Amerikaanse S&P 500.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment