Reber neemt Frankrijkvervoer DB Schenker over • TTM.nl

Louise de Graaf


Terwijl de logistieke wereld halsreikend uitkijkt naar wie DB Schenker gaat kopen, is het meubelvervoer naar Frankrijk dat DB Schenker doet al stilletjes overgenomen door het Duitse Reber Logistik.

Het expeditiebedrijf Anterist + Schneider was jarenlang marktleider op het gebied van meubellogistiek voor Frankrijk, totdat het in 2002 met succes werd geïntegreerd in Schenker Deutschland AG. Op 26 april ontving Reber Logistik het bericht dat Schenker haar activiteiten op dit gebied op 31 mei 2024 zou beëindigen.

Als middelgroot familiebedrijf denkt Reber Logistik naar eigen zeggenop lange termijn en klantgericht. Daarom neemt Reber Germersheim Logistik GmbH & Co. KG het Franse bedrijf onder leiding van Peter Georges en Achim Maske over en handelt alle binnenkomende orders af.

“Om onze klanten een onbeperkte logistieke service in Frankrijk te kunnen blijven bieden, hebben we besloten om de nieuwe meubelactiviteiten volledig over te nemen”, zegt Mirko Kauffeldt, Managing Director van de in Rijnland-Palts gevestigde specialist in contract- en meubellogistiek Reber Logistik.

Het volume dat Reber Logistik met het nieuwe bedrijf afhandelt voor zijn Franse klanten omvat het transport van volledige vrachtwagenladingen en de landelijke distributie van nieuw meubilair. Het landelijke distributienetwerk garandeert korte levertijden en een uitgebreide service tot in de gespecialiseerde handel. Het bedrijf beheert ook de reguliere meubeltransporten van Reber Logistik binnen de DACH-regio, naar de Benelux en het VK.

De overgenomen activiteiten gaat Reber Logistik voeren onder de nieuwe naam Your France Logistics.

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment