Planq (PLQ) aan de rand van groei: ogen op opwaartse beweging

Louise de Graaf


Planq (PLQ), de eerste cryptocurrency ontworpen met mobiele bruikbaarheid als speerpunt, staat vandaag in de schijnwerpers. Deze munt, die gebruikers in staat stelt om de kracht van blockchain te benutten via hun telefoon, belooft de toegankelijkheid van blockchain-technologie wereldwijd te vergroten.

We onderzoeken de koersverwachting van PLQ, met inzichten uit onze Discord community waar we wekelijkse meer dan 20 analyses en regelmatige live-streams delen.

Technische analyse Planq (PLQ) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe interessante coin voorbij zien komen en hebben hier meteen een analyse van gemaakt. Zij zeiden het volgende over PLQ:

“We merken op dat Planq netjes zijn steunzone rond de $0,065 heeft opgezocht. Nu is het moment waarop we hopen dat de koers zijn opwaartse trend weer oppakt.

 

De eerste aanwijzingen voor zo’n opwaartse beweging zouden zijn dat de koers op lagere tijdframes weer hogere hoogtes en hogere laagtes begint te vormen (higher highs en higher lows). Als de koers door de huidige groene zone omhoog breekt, dan willen we graag een nieuwe test van deze zones zien. 

 

Rond de $0,06 hebben we zo’n test al gezien, en nu houden we een oogje in het zeil voor een test rond de $0,07. Dus, voor nu blijven onze verwachtingen voor PLQ positief gericht.”

Datum analyse: 18 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/hKIQeVFM/

Wat komt eraan voor Planq (PLQ)?

Planq, een volledig operationele Layer-1 blockchain, legde in 2023 de basis met CEX-vermeldingen, bruggen naar andere chains, en een sterk team. De 2024 routekaart omvat een decentrale exchange, een NFT-platform, en een airdrop, naast bestaande producten zoals Delta Swap en Block Explorers.

Het netwerk biedt een staking APR van 50%, met een huidige marktkapitalisatie van $6.437.674 en een inflatie van 20%, die afneemt met meer staking. Dit toont Planq’s groeipotentieel en aantrekkelijkheid voor investeerders, zonder maximale voorraad, wat de deur opent naar waardebehoud en toekomstige ontwikkelingen.

Hulp nodig?

Wil jij de voortgang van Planq en de PLQ coin volgen of bespreken? Neem dan zeker een kijkje op de Discord van Planq, maar ook in de Crypto Insiders Discord hebben we een apart kanaal waar alles over Planq besproken wordt!

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 32Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment