Nieuwe interessante memecoin lanceert op 29 mei

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Memeinator (MMTR) heeft bevestigd dat het op 29 mei om 15.00 uur UTC op de exchanges zal worden gelanceerd, na een van de populairste presales van 2024. Alle coins die waren toegewezen aan de presale zijn in maart uitverkocht, wat $7,7 miljoen opbracht. Investeerders bereiden zich voor om zich aan het eind van de maand op de CEX en DEX lanceringen te storten.

Memeinator is een meme coin met de missie: alle rivaliserende meme coins verslaan, gewapend met een retro-actiefilm verhaal en een door AI aangedreven game: Meme Warfare.

Het claimen vindt uitsluitend plaats op de website van Memeinator. De details van de exchange partners worden bekendgemaakt in de dagen voorafgaand aan de lancering.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Memeinator is onderweg

Memeinator zal niet langer worden beperkt door vaste prijsniveaus voor de presale, en als zodanig zal de prijs van MMTR nu worden bepaald door marktfactoren. Nu de sterke fundamenten en de marktomstandigheden net op tijd voor een lancering steeds beter worden,ziet de toekomst er naar eigen zeggen goed uit.

Memeinator zit boordevol functies die het een geweldig vooruitzicht maken voor kenners van meme coins. Van een viraal merk en zorgvuldige marketing tot een ironische game en de door AI aangedreven Memescanner.

De nieuwe staking pool van MMTR gaat live op 28 mei om 12.00 uur UTC en biedt beloningen tot 60% APY voor een staking termijn van zes maanden. Dit stimuleert houders om hun tokens in bewaring te geven, waardoor het aanbod van Memeinator wordt beperkt.

Het aanbod zal nog verder worden gedrukt door de tokenomics van het project, waarbij een driemaandelijks tokenburn mechanisme deflatoire druk op MMTR veroorzaakt.

Dit marketingplan is klaar om Memeinator voorbij de $1 miljard te brengen

Het team van Memeinator heeft een marketingplan opgesteld om MMTR van een uitverkochte presale naar een marktkapitalisatie van $1 miljard te brengen.

AMA’s met het team, een hoogtepunt in de community tijdens de presale, zullen elke twee weken worden gehouden om de community bloeiend te houden. Memeinator heeft meer dan 100.000 volgers op zowel X als Telegram. Dit aantal zal waarschijnlijk nog groeien en veranderen in koopdruk naarmate de tijd verstrijkt.

Sociale media zijn tot nu toe een belangrijke aanjager van de groei geweest, en dit zal alleen maar toenemen: wedstrijden, virale marketingcampagnes en uitgebreide meme posts zullen na de lancering allemaal leiden tot nieuwe rekruten en kopers. Ondertussen zijn er samenwerkingsverbanden met influencers gaande, waardoor het publieke merk Memeinator in de ogen van de crypto sfeer wordt opgebouwd.

Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse

Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyseSlimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse

Memeinator prijsvoorspelling

2024 is het jaar van de meme coins geweest, waarbij nieuwkomers zoals WIF dit jaar met ongeveer 3000% zijn gestegen en PEPE op het moment van schrijven een jaarlijkse stijging van 700% laat zien. Elders steeg de Solana meme coin SMOG na de lancering met maar liefst 5.200%, wat een ongelooflijk precedent schiep.

SPONGE en SOLCAT presteerden echter het sterkst en behaalden beide een winst van meer dan 10.000%. Memeinator zou gemakkelijk een dergelijke stijging kunnen realiseren, gebaseerd op zijn superieure fundamenten en de opwindende omstandigheden die nu op de cryptomarkt aanwezig zijn.

Het doel van Memeinator om een marktkapitalisatie van $1 miljard te behalen ligt binnen handbereik. Dit kun je concluderen op basis van de prestaties van andere meme tokens. Talrijke tokens zoals DOGE, SHIB, PEPE, BONK en WIF hebben dit cijfer overtroffen, waarbij sommigen een market cap in de tientallen miljarden hebben behaald. Het uitgebreide productaanbod van Memeinator, waaronder de game, Memescanner en NFT’s, geeft het alle brandstof die het nodig heeft om dit cijfer te bereiken.

Op Ethereum gebaseerde tokens zoals Memeinator pompen momenteel dankzij de sterke ETH prestaties. De hele markt is in opkomst, Bitcoin is nu terug rond de $70.000, nadat ETF goedkeuringen in januari voor paniek onder traders zorgden. Ondertussen is ETH zelf deze week met 30% gestegen en lijkt het klaar om de hoogtepunten van de laatste marktcyclus opnieuw te testen.

Waarom Bitcoin ETF ontwikkelingen de Bitbot presale klaarstomen

Waarom Bitcoin ETF ontwikkelingen de Bitbot presale klaarstomenWaarom Bitcoin ETF ontwikkelingen de Bitbot presale klaarstomen

Er worden grote dingen verwacht voor MMTR

Na de lancering staan er nog een aantal grote mijlpalen op de planning voor Memeinator. De Meme Warfare game is in ontwikkeling en er gaan geruchten dat er binnenkort een aankondiging komt. De roadmap omvat nog veel meer om enthousiast over te zijn.

De Memescanner zal later dit jaar zijn definitieve vorm bereiken. Het team zegt zonder enige aarzeling dat ze van plan zijn om in de loop van de tijd te lanceren op de grootste beurzen ter wereld.

Meld je aan voor de e-maillijst via de officiële website om op de hoogte te blijven van Memeinator en de lancering.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Post Views: 0

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment