Nieuwe cryptowet in VS, ethereum-ETF besluit & een solana-ETF?

Louise de Graaf


Goedemorgen Crypto Insiders, in dit artikel presenteren we een samenvatting van de meest relevante gebeurtenissen in de crypto wereld die afgelopen nacht hebben plaatsgevonden.

Hiermee ben je snel bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen. Gedurende de dag verschijnen er op Crypto Insiders meer uitgebreide artikelen over deze thema’s.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto

Cryptomarkt kleurt rood in aanloop naar SEC besluit

De cryptomarkt zit momenteel in spanning over een beslissing omtrent de ethereum (ETH) spot exchange-traded funds (ETF’s).

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) had gisteren toch nog niet zijn beslissing bekendgemaakt en dat betekent dat hoogstwaarschijnlijk vandaag de beslissing valt.

Terwijl de ethereum koers standhoudt rond de $3.750, zakt bitcoin (BTC) weer onder de $70.000 en kleurt het merendeel van de top 100 rood.

Memecoins blijven desondanks stijgen en munten als bittensor (TAO) staan zelfs meer dan 10% in de plus. Klik hier voor een uitgebreidere koersupdate.

Bitcoin-ETF instroom zet door, maar neemt iets af

De netto-instroom naar de bitcoin-ETF’s zet voorlopig door, al was deze gisteren minder groot in omvang. De instroom daalde gisteren van $305 miljoen naar $154 miljoen.

De ETF van Grayscale zag voor het eerst in een week weer een kleine netto-uitstroom.

Cryptohandelaar zet $2.200 om in $2,26 miljoen met nieuwe Solana memecoin

Cryptohandelaar zet $2.200 om in $2,26 miljoen met nieuwe Solana memecoinCryptohandelaar zet $2.200 om in $2,26 miljoen met nieuwe Solana memecoin

Nog 3 bedrijven wijzigen hun ethereum-ETF aanvragen

Gisterenochtend rapporteerde we dat vijf vermogensbeheerders nog snel hun ethereum-ETF aanvragen hadden aangepast.

Later op de dag volgde nog drie bedrijven die wijzigingen indienden. Dat waren BlackRock, Grayscale en Bitwise. Door dit soort lastminute aanpassingen heeft de markt steeds meer vertrouwen dat een ethereum-ETF er toch gaat komen.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Solana krijgt waarschijnlijk als volgende een ETF, zegt CNBC

In de markt wordt ondertussen zelfs al gespeculeerd wat de volgende cryptomunt wordt die een ETF krijgt.

Volgens Brian Kelly, oprichter en CEO van BKCM Digital Asset Fund, wordt dat solana (SOL). ETF-experts Nate Geracci en James Seyffart achten de kans echter niet groot dat dit binnen de komende paar jaar zal gebeuren.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Langverwachte cryptowet aangenomen in de VS

In de VS werd gisteren een nieuwe wet aangenomen voor crypto: De Financial Innovation and Technology for the 21st Century (FIT21) Act.

Deze wet moet eindelijk meer regelgevende duidelijkheid brengen naar de cryptomarkt in de VS. Het moet de rollen van de twee grote toezichthouders in crypto verduidelijken. Het gaat dan om natuurlijk de SEC en de Commodity Futures Trading Commission (CFTC).

Opvallend is dat uiteindelijk ook veel democraten voor de wet stemden, die daarvoor er nog voor tegen leken te zijn.


📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀

Bitcoin komt naar Ethereum wallet MetaMask

Bitcoin komt mogelijk naar MetaMask, een zeer populaire cryptowallet. MetaMask is een gigant op het Ethereum-netwerk en werkt mogelijk aan ondersteuning voor bitcoin-transacties.

CoinDesk rapporteerde als eerst deze geruchten op basis van anonieme bronnen. Het is echter nog niet bevestigd.

“We kunnen op dit moment geen specifieke tijdlijn voor ontwikkelingen bevestigen, maar we werken continu aan innovaties om onze gebruikers beter van dienst te zijn. Blijf op de hoogte voor meer updates zodra we klaar zijn om meer informatie te delen,” aldus MetaMask.


Post Views: 0

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment