Nederlandse Bitcoin familie gaat wederom viraal na stijgende koers

Louise de Graaf


Een Nederlandse familie vond niet alleen financiële vrijheid, maar ook een geheel nieuwe levenswijze dankzij crypto. Didi Taihuttu, samen met zijn vrouw Romaine en hun dochters Joli, Juna, en Jessa, heeft sinds 2017 een leven dat velen slechts kunnen dromen, volledig gefinancierd door hun vroege investeringen in bitcoin (BTC). En nu de koers van de koning der crypto weer op recordhoogte staat, bevindt de familie zich wederom in de schijnwerpers.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto

Het ontstaan van de Bitcoin-familie

Didi’s avontuur begon in 2013 toen een vriend hem introduceerde in de wereld van bitcoin. Met een initiële investering in mining-apparatuur zag hij al snel het potentieel van dit digitale goud. De beslissing om in 2017 alles te verkopen en volledig in crypto te investeren was echter het keerpunt.

Hun nieuwe levensstijl, die hen van Thailand naar Portugal brengt en binnenkort naar Spanje, wordt volledig mogelijk gemaakt door de vrijheid die crypto hen biedt. De Taihuttu’s leven ‘unbanked’,  wat hen opmerkelijk genoeg in staat stelt om 42 landen te bezoeken zonder ooit een bankrekening te hoeven gebruiken. Hun bijzondere verhaal wordt daarnaast binnenkort vertolkt in een serie op Amazon Prime

BTC: Meer dan goud

Met de recente prijsstijging van bitcoin tot bijna $73.400 per stuk, benadrukt Didi de groeiende acceptatie en het vertrouwen in bitcoin en crypto ETFs. De instroom van nieuwe beleggers door de toegankelijkheid van spot ETFs toont de verschuiving naar crypto als een betrouwbaar alternatief voor traditioneel goud. Didi ziet deze ontwikkeling als een bevestiging van de potentie van bitcoin, niet alleen als investering maar ook als een levensstijl.

“De acceptatie groeit snel. In de VS kunt je bij negen grote bedrijven een spot-etf krijgen. Gewoon via de bank. Per dag komt er tot $800 miljoen instroom,” zegt Didi in een interview met de Telegraaf.

Ondanks de bekende volatiliteit van de cryptomarkt, blijft Didi optimistisch en voorbereid. Hij begrijpt de cycli van bitcoin en past zijn levensstijl aan om door zowel de bull- als de bearmarkten te navigeren. Het verhaal van de Taihuttu’s toont mogelijk zelfs een blik op een alternatieve toekomst. Een toekomst waarin vrijheid, flexibiliteit, en financiële onafhankelijkheid niet alleen mogelijk zijn maar ook binnen handbereik voor degenen die bereid zijn om risico te nemen op het juiste moment.


Post Views: 592Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment