NEAR crypto lijkt klaar voor sterke stijging vanuit groene zone

Louise de Graaf


NEAR Protocol (NEAR), bekend om zijn sharding-technologie die zorgt voor schaalbaarheid en snelheid, wordt vandaag uitgelicht.

Onze analyse duikt in de koersverwachting van NEAR, met inzichten uit onze Discord community. Hier worden wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams gedeeld.

Technische analyse NEAR Protocol (NEAR) koers

NEAR lijkt steun te hebben gevonden in de groene zone van onze analisten. Het lijkt erop dat de koers vanuit hier zijn volgende stijging kan inzetten. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit:

“Momenteel bevindt de koers van NEAR zich in een korte termijn correctieve fase, in de vorm van een wave 2, en hangt in een belangrijke steunzone. De koers lijkt te blijven hangen in de groene koopzone tussen $7 en $7,50 

 

Wij denken dat NEAR in deze zone steun zal vinden en mogelijk vanuit hier kan uitbreken. Dat zou kunnen leiden tot een stijging richting de vorige piek rond $9. Het niveau om in de gaten te houden is $5,708; een daling onder dit niveau zou ons bullish scenario ongeldig maken.

 

Op de lange termijn blijven we positief over NEAR. Als de koers in de groene zone een solide basis vindt, verwachten we een hernieuwde opwaartse beweging. We blijven in de Discord groep alert op verdere koersontwikkelingen en bereiden ons voor op mogelijke koopkansen binnen deze steunzone.”

Datum analyse: 12 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/N8gCBRjr/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 165Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment