Memecoin handelaren opgepast, dogecoin (DOGE) kan nog flink dalen

Louise de Graaf


Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gelanceerd als een grap, is het onderwerp van deze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor DOGE, gesteund door inzichten uit onze Discord community waar we wekelijks meer dan 20 analyses delen en live-streams houden.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse dogecoin (DOGE)

Memecoins waren keihard gestegen de afgelopen tijd, zo ook DOGE. De markt is nu echter aan het corrigeren en de analisten verwachten dat deze correctie nog wel even kan duren. Zij gaven onlangs in de Discord omgeving aan dat zij nog een flinke daling voor DOGE verwachten:

“Voor DOGE is het duidelijk dat de koers een flinke sprong naar boven heeft gemaakt om liquiditeit aan de bovenkant te verzamelen. Dit laat goed zien hoe hype de koers van een mememunt kan beïnvloeden.

 

We hebben een piek gezien rond de $0,21, maar daarna begon de koers weer sterk te dalen. Het lijkt erop dat we nu een correctief patroon waarnemen, en we verwachten dat de koers zal dalen naar de blauwe zone rond de $0,11.

 

Er ligt ook nog liquiditeit rond de $0,123, wat waarschijnlijk ook door de markt opgepakt zal worden. Voor nu lijkt het er dus op dat we nog even een neerwaartse trend zullen volgen.”

Datum analyse: 18 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/4wySIAPi/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden


Post Views: 112Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment