Managementshuffle bij DSV • TTM.nl

Louise de Graaf


DSV voert wijzigingen door in de top van het bedrijf. Naast een nieuwe ceo is een Nederlander benoemd tot ceo van de divisie Solutions. Dat meldt Warehousetotaal.

Albert-Derk Bruin

Weer is een Nederlander opgeklommen tot een hoge positie bij een groot internationaal concern. Oscar de Bock is al enkele jaren de leidsman van DHL Supply Chain. Met ingang van 1 februari 2024 is Albert-Derk Bruin benoemd tot nieuwe CEO van DSV Solutions. Bruin bekleedde eerder de functie van Executive Vice President, Business Strategy, Excellence and Change Management in de divisie Solutions. Bruin trad in 2010 in dienst bij DSV en maakt sinds 2019 deel uit van het Executive Management Team van de divisie.

Stoelendans DSV

De benoeming van de Nederlander is onderdeel van een grotere herverdeling van topposities binnen DSV.  Met ingang van 1 februari 2024 bekleedt Jens H. Lund de functie van Group CEO van DSV. Hij volgt Jens Bjørn Andersen op die naar ruim 15 jaar terugtrad.

Brian Ejsing wordt benoemd tot nieuwe Group COO van DSV als opvolger van Lund. Ejsing treedt ook toe tot de Raad van Bestuur. Morten Landry is benoemd tot nieuwe Group CCO. Hij bekleedde eerder de functie van Managing Director, Air & Sea Verenigd Koninkrijk en Ierland.  Frank Sobotka wordt benoemd tot nieuwe CEO van DSV Air & Sea.

Het Group Executive Committee zal bestaan uit de Raad van Bestuur; CEO, DSV Air & Sea, Frank Sobotka; CEO, DSV Road, Søren Schmidt; CEO, DSV Solutions, Albert-Derk Bruin; Group CCO Morten Landry en Group CIO Jesper Riis.

Bron: Warehousetotaal

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment