Logicall neemt Drake & Farrell over • TTM.nl

Louise de Graaf


Drake & Farrell, actief in retourlogistiek en refurbishment diensten met een focus op duurzaamheid, sluit zich aan bij Logicall. De expertise van Drake & Farrell in het verminderen van elektronisch afval zal worden gecombineerd met Logicall, de one-stop-shop logistieke dienstverlener. Deze overname past in de strategie van Logicall om geïntegreerde diensten aan te bieden en duurzame oplossingen verder te ontwikkelen.

Drake & Farrell werd opgericht in 2006 om een toonaangevende duurzaamheidsleverancier te worden, die retourlogistiek, refurbishment en herconfigureerdiensten levert aan de telecommunicatie-, e-mobiliteit- en medische technologie-industrieën. Met vestigingen in Nederland en Tsjechië heeft Drake & Farrell al miljoenen tonnen elektronisch afval bespaard, terwijl het de werkkapitaal en ecologische voetafdruk van haar klanten verkleint.

Logicall is verheugd Drake & Farrell als onderdeel van de groep te verwelkomen. De retourlogistiek- en refurbishment diensten van Drake & Farrell sluiten naadloos aan op de operatie van Logicall. Door het brede scala aan diensten van Logicall zal Drake & Farrell haar klanten een uitgebreidere dienstverlening kunnen bieden.

“Drake & Farrell past goed bij onze one-stop-shop logistieke diensten en samen kunnen we onze activiteiten rondom retourlogistiek en refurbishment diensten van elektronische apparatuur verder ontwikkelen, waardoor onze inspanningen worden versneld om waarde te creëren voor klanten en de circulariteit van hun supply chains te verbeteren”, aldus Rob Linders, CEO Logicall Group. De combinatie van Logicall en Drake & Farrell zal volgens beide bedrijven uniek zijn in de logistieke sector en de duurzaamheid van de supply chains van klanten verder verbeteren. David Engel, CEO Drake & Farrell: “Samen met de uitgebreide diensten van Logicall kunnen we aanzienlijk meer waarde bieden aan onze klanten en onze inspanningen versterken om de wereld van e-afval te verlossen.”

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment