Kuipers Logistics naar Italië met 10 nieuwe Krone opleggers • TTM.nl

Louise de GraafKuipers Logistics heeft afgelopen week 10 nieuwe Krone Profi liner HP 400 trailers in gebruik genomen. De 10 nieuwe opleggers worden ingezet voor Kuipers’ Italië-transport en maken deel uit een vloot van 52 tautliners, twee deelbare containerchassis en 35 trucks.

De 3-assige Krone trailers zijn voorzien van Edscha schuifdaken, waardoor het laden en lossen ook van bovenaf mogelijk is. Ze zijn geschikt voor intermodaal transport en daarnaast zijn de trailers uitgerust met Krone Telematics waardoor op ieder gewenst moment de positie en technische staat van het voertuig is na te gaan. Uiteraard zijn de trailers voorzien van een Code XL lading certificaat en antidiefstal zeil.

Kuipers Logistics heeft wederom gekozen voor Krone vanwege de uitstekende kwaliteit van hun trailers en de goede reputatie van het merk in de transportsector. Daarnaast bieden Krone trailers veel flexibiliteit en zijn ze geschikt voor verschillende soorten vervoer.

De nieuwe trailers bevallen het bedrijf en haar chauffeurs in elk geval al goed. Compleet volgens verwachting, aangezien het bedrijf vorig jaar ook al 10 Krone trailers in ontvangst heeft genomen. Een van de chauffeurs merkt op: “Het zeil is licht en je kan het nu bewegen met één vinger.”

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment