Kuipers Logistics is 36 jaar en ontvangt nieuwste FH • TTM.nl

Louise de Graaf


Kuipers Logistics, transport Italië en India specialist, vierde afgelopen vrijdag een mijlpaal: 36 jaar Kuipers Logistics. Wat begon als een bescheiden lijndienst naar Hamburg met één vrachtwagen, heeft zich ontwikkeld tot een bloeiend bedrijf met een vloot met meer dan 30 vrachtwagens, 50 tautliners, twee deelbare containerchassis.

Kuipers

Harry Kuipers, de grondlegger van het bedrijf, begon ooit zelf achter het stuur en heeft het bedrijf zien groeien tot wat het vandaag is. Als kers op de taart, verwelkomde Kuipers Logistics afgelopen vrijdag de laatste van de drie indrukwekkende Volvo FH460 Globetrotters, geleverd door de Nijwa groep.

Deze nieuwe aanwinsten zijn uitgerust met de krachtige D13k Turbo Compound en voorzien van de nieuwste veiligheidsopties. Het belichaamt de voortdurende toewijding van Kuipers Logistics aan kwaliteit en efficiëntie op de weg. De XL-cabine biedt ongeëvenaarde ruimte, waardoor comfortabele lange ritten een plezierige ervaring worden voor de chauffeurs, met uitgebreide opbergmogelijkheden, standairco en een uitmuntend overzicht vanaf de chauffeursstoel.

De eerste trekker is al in gebruik voor het Italië transport, maar Kuipers Logistics kijkt nog vol verwachtingen naar de voordelen en prestaties die deze nieuwe trucks met zich mee zullen brengen en wensen de chauffeurs vele veilige kilometers toe.

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment