Koskamp bevoorraadt met twee nieuwe Iveco’s S-Way • TTM.nl

Louise de GraafKoskamp Automaterialen zet vanuit de vestiging in Steenwijk twee nieuwe Iveco S-Way 400 trekkers in voor de bevoorrading van de 12 filialen in Noordoost-Nederland. De trucks zijn bijzonder compleet uitgerust en voorzien van de ruime AT slaapcabine met hoog dak.

Koskamp levert vanuit de 12 (en vanaf deze zomer 13) eigen vestigingen in Noordoost-Nederland automaterialen, banden en vloeistoffen aan autobedrijven in heel Nederland. Vanuit de vestigingen worden de klanten standaard zes keer per dag bediend, en in de grote steden zelfs acht keer per dag. Dat betekent dat er elk uur van de dag een Koskamp bestelwagen spullen af kan leveren bij de autobedrijven. De vestigingen in het land worden vanuit het centraal magazijn in Steenwijk dagelijks voorzien van nieuwe voorraad. In dat magazijn liggen onvoorstelbare hoeveelheden onderdelen, van autobanden tot uitlaten, van trekhaken tot dynamo’s, van accu’s tot elektronische componenten en zelfs plaatwerk. 

Wederzijdse relatie

Voor het transport naar de vestigingen zet Koskamp BV dagelijks twee nieuwe Iveco S-Way trekkers met oplegger in. Ronald Geertsma van Koskamp Steenwijk: “Onze vorige trucks waren toe aan vervanging en daarvoor kwamen we uit bij Cornelis Bedrijfsauto’s. De Iveco trucks spraken ons erg aan, en voor ons is Cornelis Bedrijfsauto’s ook een goede klant. Op deze manier werkt die relatie twee kanten op, tot volle tevredenheid van beide partijen.”

Rijdende reclame

De Iveco S-Way trekkers zijn voorzien van de ruime AT Slaapcabine, met af fabriek een koelkast, een luxe navigatie unit en een standairco. Aan de buitenkant zien we een volledige spoiler set, inclusief zijfenders. Koskamp koos ervoor om ook de onderpartij in kleur te laten uitvoeren. Verder zijn er op de standaard zonneklep twee zwaailampen aangebracht voor meer veiligheid. In de rode Koskamp huisstijl zien de trucks er fris en opvallend uit. “Zeker in combinatie met de trailers zijn dit rijdende reclameborden voor ons”, aldus Geertsma.

De beide Iveco S-Way trekkers werden opgebouwd en afgeleverd door Cornelis Bedrijfsauto’s in Hoogeveen.

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment