Kardashian-ster Caitlyn Jenner noemt haar eigen crypto ‘oplichting’

Louise de Graaf


Olympisch kampioene Caitlyn Jenner, ook bekend van de Kardashian-familie, heeft sinds kort een eigen cryptocurrency. Maar nu beschuldigt ze de oprichter van de cryptocurrency, Sahil Arora, van oplichting bij de lanceringen van nieuwe memecoins. Ondanks deze berichten blijft Jenner haar eigen JENNER-token promoten.

Crypto Ontbijt: $1 miljard naar bitcoin, ethereum knalt door ETF & meer

Crypto Ontbijt: $1 miljard naar bitcoin, ethereum knalt door ETF & meerCrypto Ontbijt: $1 miljard naar bitcoin, ethereum knalt door ETF & meer

Caitlyn Jenner skeptisch over eigen crypto, maar blijft positief

De JENNER token werd op 26 mei gelanceerd. Binnen een dag steeg de prijs van de token naar een marktkapitalisatie van 43 miljoen dollar, maar hield hier geen stand en zakte daarna met ruim 50 procent. Jenner uitte via X vervolgens haar ongenoegen, maar blijft desondanks optimistisch over de toekomst van haar token.

De crypto gemeenschap is erg sceptisch over de intentie van de lancering van de JENNER-token, waarbij Jenner wordt beschuldigd van het faciliteren van pump-and-dump-operaties. Online bevestigt Jenner en haar manager Sophia Hutchins dat de cryptocurrency authentiek is, en dat zij eraan meegewerkt heeft. Maar toch is dat voor de crypto gemeenschap vooralsnog niet overtuigend genoeg.

Sahil Arora beschuldigd door Rich the Kid

Rapper Rich the Kid daarentegen beweert dat zijn X-account is gehackt door Arora om de “RICH” token aan zijn volgers te promoten. Hij beschuldigde Arora van een “pump-and-dump“-operatie waarbij al het gestolen geld werd verplaatst naar Arora’s eigen wallet.

In een eerder stadium zou content creator Kazumi ook het slachtoffer van een hack geweest zijn, waarbij de coin “ZUMI” werd gepromoot. Het adres van de wallet betrof dezelfde als die Jenner heeft gedeeld. Dit heeft alleen maar tot verdere speculaties geleid over Arora’s betrokkenheid bij meerdere token lanceringen.

Volgens cryptodetective Roxo heeft Sahil Arora het team van Jenner sociaal gemanipuleerd om haar token te promoten, waarna hij alle tokens op de open markt heeft gedumpt.

Solana memecoin oplichter opgepakt in Londen na miljoenenfraude

Solana memecoin oplichter opgepakt in Londen na miljoenenfraudeSolana memecoin oplichter opgepakt in Londen na miljoenenfraude

Doel om crypto onder de aandacht te brengen

Sahil Arora beweert juist dat hij zelf de JENNER-token heeft gelanceerd en dat hij nauwe banden heeft met veel beroemdheden. Hij stelt dat het zijn doel is om crypto meer mainstream te maken door deze onder de aandacht van het grote publiek te brengen.

Arora startte een nieuwe Telegramgroep om toekomstige token lanceringen te plannen met verschillende beroemdheden. Ondanks de beschuldigingen blijft hij optimistisch over zijn toekomstige projecten.


Post Views: 186

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment