Iveco T-Way met Veldhuizen Hydro WSG Widespread voor AH den Hartog • TTM.nl

Louise de GraafAH den Hartog & Zn uit Leerdam heeft hun oude Iveco 6×6 Trakker vervangen door een nieuwe Iveco T-WAY 6×4 met een 510pk Cursor 13 motor. De auto wordt ingezet voor verschillende projecten in de aannemerij en is als eerste Iveco in Nederland voorzien van het Veldhuizen Hydro WSG Widespread systeem.

Den Hartog is een bekende speler in de aannemerij. Het bedrijf beschikt binnen deze branche over de juiste kennis en kunde, en een specifiek machinepark. Flexibiliteit is een van de kernwaarden van Den Hartog.

Flexibel is ook de nieuwe Iveco T-WAY. Het voertuig is uitgerust met HI-Traction. Dit is een hydraulisch aangedreven vooras, die – op verzoek – kan worden bijgeschakeld. Dit biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van een conventioneel 6×6 ontwerp, met minder slijtage tot gevolg.

De Iveco T-Way is als eerste Iveco voertuig in Nederland voorzien van het Veldhuizen Hydro WSG Widespread systeem. Het systeem zorgt voor een hoger laadvermogen en maakt de auto nog wendbaarder. De achterste as van de T-Way stuurt tot 40km/h mee en het voertuig heeft een GVW van 33 ton. De opbouw van de kraan en kipper is verzorgd door Velis Scholten Utrecht.

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment