Instagram giveaway morgen – doe mee met de quiz en win XRP of BONK

Louise de Graaf


Morgen is het weer tijd voor een nieuwe quiz voor crypto-liefhebbers op ons Instagram kanaal.

Zit je klaar om jouw kennis van crypto aan de wereld te bewijzen? Dan is dit niet alleen je kans om je kennis te testen, maar ook een kans om fantastische prijzen te winnen!

Morgen, op 3 juni 2024, om 13:00 uur gaat de nieuwe crypto quiz live. Je kunt vanaf dan meedoen met de quiz via Instagram Stories.

Aantal Amerikanen met crypto gekrompen naar 18 miljoen

Aantal Amerikanen met crypto gekrompen naar 18 miljoenAantal Amerikanen met crypto gekrompen naar 18 miljoen

De Crypto Insiders Quiz: mei 2024 editie

Met de onverwachte goedkeuring van ethereum (ETH) spot Exchange-Traded Funds (ETF’s) in de Verenigde Staten was het een maand om niet snel te vergeten. Met dit geweldige nieuws heeft niet alleen ethereum maar de gehele crypto-industrie een grote stap voorwaarts gezet naar bredere adoptie.

Naast het besluit van de toezichthouder is er nog veel meer gebeurd in het crypto-land. In de nieuwe quiz hebben we de meest memorabele momenten en trends van de afgelopen maand onder de loep genomen, en hebben vijf multiple choice vragen samengesteld waarmee we zullen testen hoeveel je over crypto weet en wat er allemaal in maart afspeelde in dit wereldje.

Het is een unieke kans om te reflecteren op een zeer boeiende maand in de crypto-wereld  en gelijk een gouden gelegenheid om mooie prijzen te winnen!

We hebben een reeks indrukwekkende prijzen klaarstaan voor degenen die uitblinken in de quiz. Hier zijn de prijzen die je kunt winnen:

Eerste prijs: 1.000.000m BONK

Tweede prijs: 25 XRP

Derde prijs: 20 XRP

In het geval van een gelijkspel zullen we een loting houden om de winnaars van elke categorie te bepalen.

Hoe kun je meedoen met de crypto  quiz?

Om deel te nemen, volg je ons gewoon op Instagram en sta je klaar op 3 juni om 13:00 om meer te doen met de quiz. De quiz is voor een tijdsduur van 24 uur beschikbaar op onze Instagram Stories. Deze kans om gemakkelijk mooie crypto-prijzen te winnen, wil je niet missen!

Zelfs als je niet meedoet aan de quiz, is er nog steeds veel te ontdekken op ons Instagram-kanaal. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends in de crypto-wereld met onze dagelijkse updates.

Dus, of je nu een fervente quizzer bent of gewoon nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen, zorg dat je erbij bent. Test je kennis, win geweldige prijzen en wees onderdeel van onze bruisende crypto-community!

Doe mee met de quiz


Post Views: 0

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment