Injective (INJ) maakt zich klaar voor stijging naar nieuwe hoogtes

Louise de Graaf


Injective (INJ), bekend om zijn volledig gedecentraliseerde financiële platform voor derivatenhandel, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor INJ, met inzichten uit onze Discord omgeving. De nieuwste analyses en live-streams worden hier als eerst gedeeld.

Technische analyse INJ koers

Injective moest een zware correctie ondergaan na de enorme stijging die het eind vorig jaar maakte. Inmiddels lijkt het einde van deze correctie in zicht en kan de koers mogelijk stijgen naar nieuwe hoogtes. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

INJ heeft eind 2023 een indrukwekkende prestatie geleverd met een krachtige opmars. Na deze periode van sterke groei, kwam de munt echter in een consolidatiefase, met in maart een laatste stijging naar een hoogtepunt van $53.

 

Sindsdien heeft INJ een aanzienlijke correctie ondergaan, waarbij de koers is teruggevallen naar de ‘golden pocket’ van de gehele opwaartse wave. Vanuit dit niveau vinden we nu steun, wat wijst op een mogelijke stabilisatie en een voorbereiding voor verdere stijgingen.

 

We verwachten dat INJ zijn opwaartse trend zal voortzetten, maar het is belangrijk dat de koers eerst door de weerstand van $30 breekt. Als INJ boven dit niveau kan uitkomen, zou dit een sterk bullish signaal zijn, aangevend dat de munt klaar is om zijn eerdere hoogtes opnieuw te testen en mogelijk nieuwe pieken te bereiken.

Datum analyse:07 mei Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/YFJbxRH5/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 22Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment