Hoe je verstandig kunt handelen met altcoins en memecoins

Louise de Graaf


In deze video gaan de heren van DoopieCash in op de knotsgekke altcoin markt. De afgelopen weken hebben we absurde rendementen gezien met altcoins en met name de zogeheten memecoins.

De koersen van welbekende munten als shiba inu (SHIB), pepe (PEPE), bonk (BONK) en floki (FLOKI) waren de afgelopen periode hard gestegen.

Deze rendementen hebben te maken met de instroom van nieuw geld in de markt. Het optimisme rond bitcoin (BTC) zorgt voor veel aandacht op de markt.

Op het moment dat bitcoin stabiliseert of een correctie maakt, kan het volume overslaan naar de altcoin markt. De eergenoemde memecoins kunnen dan een flinke instroom van kapitaal zien, zoals we onlangs zagen gebeuren

Dit fenomeen is ook terug te zien in de dominantie van bitcoin, die op dat moment begint af te nemen.


Crypto ontbijt: Nóg meer bitcoin voor MicroStrategy, memecoin gekte & meer

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Geldstromen zijn sleutel tot succes met altcoins, maar pas op de risico’s

Hoe kun je nou profiteren van deze altcoin hype? De sleutel tot succes in de altcoin markt ligt in het begrijpen van de geldstromen binnen de cryptowereld.

Maar zorg er vooral voor  dat je ten alle tijden bewust bent van de risico’s.

Al is het vooruitzicht nog zo optimistisch, er zitten altijd risico’s verbonden aan het beleggen van je geld. Zorg dus dat je alle signalen meeneemt in het beoordelen van je investering.

Wees je ten alle tijden bewust van een kanteling in de markt. Een asset die bijvoorbeeld al honderden procenten is gestegen, kan dit allemaal in de kortste keren weer inleveren. Zorg dus dat je altijd rekening houd met een exit strategie aan de beneden zijde.

Een van de meest waardevolle lessen die ik heb geleerd, is het belang van het volgen van het marktmomentum. Wanneer alle signalen wijzen op een optimistische trend, is het zaak om dit om te zetten in een renderende positie, met zorgvuldig gekozen exitpunten om winsten veilig te stellen en verliezen te beperken

Wil je meer weten hoe je met deze memecoin gekte moet omgaan? Bekijk dan onze video!

Leer bitcoin traden met DoopieCash

DoopieCash biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren traden. Voor de echte beginners is er de gratis cursus crypto trading. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginners te helpen en mee te nemen in de wereld van cryptocurrencies.

Voor degenen die al enige ervaring hebben of meer willen leren, biedt DoopieCash Trading Leerprogramma’s. Deze programma’s zijn geen basis- of allroundcursussen met veel onnodige onderwerpen, maar twee makkelijk te volgen en zelf ontworpen trading systemen. De mannen van DoopieCash hebben dus voor ieder wat wils!


Post Views: 119Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment