hoe de koers met 77% kan stijging naar $0,09

Louise de Graaf


VeChain (VET), een blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van supply chain management, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting van VET, met inzichten uit onze Discord community waar we dagelijks analyses delen en live-streams houden.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto

Technische analyse VeChain (VET) koers

VeChain kwam eerder deze maand al even kort in de groene zone van de analisten uit. Zij gaven toen al aan dat dit mogelijk nog een keer kan gebeuren en dat blijkt ook het geval te zijn. Toch blijft de kans groot dat de koers vanaf hier flink kan stijgen:

“Toen onze groene zone, die tussen de $0,0347 en $0,0391 ligt, eerder deze maand werd geraakt, hadden we al aangegeven dat er een kans was dat deze zone nog eens getest zou worden.

 

Een paar weken later zien we inderdaad dat dit gebeurt, met de koers die de 61,8% Fibonacci raakt op $0,03648. Dit bevestigt alleen maar het belang van deze zone. Vanaf hier hopen we op een keerpunt en een opwaartse beweging. Als deze stijging plaatsvindt, lijkt het erop dat we in een ‘12345 Elliott Wave’ patroon zitten.

 

Op basis hiervan kunnen we voorzichtig doelen stellen op de 200% en 261,8% Fibonacci-niveaus, rond de $0,09. Dat zou een stijging van ongeveer 77% zijn vanaf de huidige prijs. Zo lang de groene zone in stand blijft, blijven wij voorlopig positief gestemd over VET.”

Datum analyse: 21 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/BFGNRGRM/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment