GO! start nu ook in Nederland • TTM.nl

Louise de Graaf


Het distributienetwerk van GO! Express & Logistics groeit: op 2 april 2024 gaat de nieuwe dochteronderneming van GO! van start in Nederland. Met de twee nieuwe vestigingen in Nieuw-Vennep (AMS) en Veenendaal (QAR) komt GO! tegemoet aan de wensen van klanten en breidt het zijn premiumdienstverlening uit binnen het hart van Europa.

Christopher Biggs (53), afkomstig uit Groot-Brittannië en al vijf jaar woonachtig in Nederland, is de managing director van GO!. Met 27 jaar ervaring in de KEP-sector, waarin hij opklom van koerier tot filiaalmanager, zal Biggs nu leiding geven aan de dochteronderneming van GO!. Hij wordt ondersteund door een tienkoppig team met tientallen jaren aan KEP-ervaring.

Martina Baerecke

In het 40ste jubileumjaar zet GO! zijn uitbreiding voort. “Ook in ons 40ste jubileumjaar blijven we volledig gericht op groei en zijn we onvermoeibaar,” zegt Martina Baerecke, managing director van het hoofdkantoor in Bonn. “Nederland is een economisch sterk land in het hart van Europa, met Rotterdam als de grootste haven van Europa. Onze aanwezigheid in Nederland versterkt ons distributienetwerk en biedt voordelen voor onze klanten. Deze uitbreiding versterkt onze positie op de KEP-markt en vergroot onze onafhankelijkheid”, aldus Baerecke.

Ook in het boekjaar 2023 kon GO! een aanzienlijke groei realiseren, met meer dan 10 miljoen zendingen via het eigen distributienetwerk. Met een afleverperformance van 99,43 procent en een schadepercentage van 0,02 procent, blijft GO! een kwaliteitsleider in de markt. Door uit te breiden naar Nederland, voldoet GO! aan de vraag van klanten die ook daar willen profiteren van ons hoogwaardige serviceniveau voor hun logistieke behoeften.

Christopher Biggs

“Onze Nederlandse medewerkers zijn erg enthousiast en kijken ernaar uit om bij GO! te beginnen. We hebben uitgebreide trainingsprogramma`s geïmplementeerd om onze toonaangevende services in de koeriers- en expresdiensten meteen in praktijk te brengen en te verankeren in het team”, aldus Christopher Biggs. De Brits-Duitse manager waardeert de Nederlandse werkcultuur enorm: “Ik hou van de open cultuur en de flexibiliteit die ik dagelijks mag ervaren.”

De kernwaarden van GO! zijn betrouwbare service en hoogwaardige kwaliteit van topniveau. Klanten van GO! waarderen de persoonlijke ondersteuning met servicegerichte communicatie en individuele klantenservice. Bij GO! worden alle aanvragen behandeld door eigen accountmanagers.

Met de nieuwe dochteronderneming in Nederland stelt GO! zijn sterke nationale en internationale netwerk nu ook over de grens ter beschikking voor Nederlandse klanten.

Dit omvat nationale service voor leveringen vóór 12 uur `s middags de volgende dag, Europese en wereldwijde expresverzending en persoonlijke afspraakopties voor leveringen, ophalen en directe ritten. Naast standaardservices biedt GO! in Nederland ook emergency stock, transport van gevaarlijke stoffen, dieren, luchtcharter en zee- en luchtvracht aan.

Door het uitgebreide netwerk bereikt GO! alle Europese zakelijke centra binnen 48 uur en worden vrijwel alle wereldwijde bestemmingen binnen drie tot vier dagen bereikt. De dienstverlening van GO! is ook internationaal, met persoonlijke contactpersonen voor alle klanten, zendingen dezelfde dag ophalen (Same-day), overnight-verzending, proactieve feedback in geval van problemen bij het ophalen of afleveren en flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment