Geje Truck Hydraulics doet distributie voor Edbro • TTM.nl

Louise de Graaf


Geje Truck Hydraulics is de nieuwe exclusieve distributiepartner voor Edbro. Geje Truck Hydraulics is de marktleider in Nederland op het gebied van hydraulische aandrijvingen van laad- en lossystemen voor vrachtauto’s.

Door een aanhoudende groei en een consistente focus op de kwaliteit van haar dienstverlening heeft Geje haar marktpositie de afgelopen jaren verder uitgebouwd. Deze positie wordt nu verder versterkt door de samenwerking met Edbro.

Vanaf 2012 is Geje al bekend met de producten van Edbro. In de afgelopen jaren is het aandeel van Edbro in het assortiment van Geje verder gegroeid. In 2021 is Edbro een onafhankelijk bedrijf geworden en geen onderdeel meer van de Jost-groep. Als gevolg van deze herpositionering is overeengekomen dat Jost Edbro niet langer zal vertegenwoordigen. Dit heeft ertoe geleid dat Edbro in gesprek is gegaan met Geje om haar als exclusief distributiepartner te vragen voor de Benelux. Peter Smith, directeur Verkoop& Marketing van Edbro: “Wij zijn verheugd dat we Geje bereid hebben gevonden om als partner voor Edbro op te treden. Hiermee is de kwaliteit die wij nastreven geborgd en is er een mooie basis gelegd voor verdere groei.” Geje ziet deze overeenkomst als een bevestiging van haar marktpositie. Gert-Jan Zuidema, CEO van Geje: “De uitstekende kwaliteit van Edbro verdient een dito service. Ons ervaren team is al vertrouwd met de producten en heeft veel kennis van mobiele hydrauliek.”

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment