Floki stijgt nóg verder – Duizenden Nederlanders ontvangen al gratis crypto

Louise de Graaf


Foto: Floki koers op Bitvavo.

Vandaag is het floki (FLOKI) dat de show steelt op de cryptomarkt. De memecoin stijgt het hardst van de top 100 grootste coins. De stijging volgt na een intrigerende post op socialmediaplatform X van het project.

Ontvang 39.000 FLOKI gratis als onderdeel van een samenwerking tussen Crypto Insiders en Bitvavo. Elke nieuwe gebruiker die via deze link een account aanmaakt, ontvangt gratis 10 euro als welkomstbonus.

FLOKI stijgt veel harder dan bitcoin (BTC), laat andere memecoins achter zich

Maar eerst een blik op de koers van floki. De nummer 45 van de cryptomarkt op basis van marktkapitalisatie staat dik 22 procent in de plus. De memecoin is hiermee de hardste stijger van de top 100. Over de afgelopen zeven dagen staat FLOKI zelfs 40 procent in de plus.

FLOKI stijgt hiermee veel harder dan bitcoin (BTC). Eerder vandaag was op Crypto Insiders te lezen dat memecoins omhoog knallen. FLOKI gaat hierin aan kop en laat andere bekende memecoins achter zich.

FLOKI steeg de afgelopen 24 uur veel harder dan bitcoin, zoals goed te zien op deze grafiek.FLOKI steeg de afgelopen 24 uur veel harder dan bitcoin, zoals goed te zien op deze grafiek.
FLOKI (blauw) steeg de afgelopen 24 uur veel harder dan bitcoin (oranje), zoals goed te zien op deze grafiek.

Op het moment van schrijven is floki 0,00025582 waard op de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo. Het is daarnaast ook een van de meest verhandelde coins op het platform over de afgelopen 24 uur.

Waarom stijgt FLOKI vandaag?

De grote vraag is natuurlijk; waarom stijgt FLOKI vandaag? Naast het feit dat er een positief sentiment heerst op de cryptomarkt, en de meeste memecoins vandaag goed presteren, is er meer aan de hand.

Op het officiële X-profiel van het project is namelijk te lezen dat er later vandaag een “belangrijke aankondiging” gedaan zal worden. Wat dit precies weet vooralsnog niemand. Wel is duidelijk dat dit flink bijdraagt aan de heersende hype.

Zo werd FLOKI dus veel verhandeld op Bitvavo, maar is het ook trending op Binance en andere exchanges. Daarnaast zullen zogenoemde FLOKI perpetual contracts op 30 mei live gaan op de Amerikaanse cryptobeurs Coinbase.

De Nederlandse cryptotrader CryptoJelleNL deelde vandaag een analyse op X waarop te zien is dat de koers is uitgebroken boven een dalende trendlijn, wat nog een reden is voor het positieve momentum van de coin.

Artikel gaat verder na de post.

Ontvang 10 euro, of 39.000 FLOKI gratis op Bitvavo

Nederlanders krijgen nu de kans om gratis een eerste stap in de fascinerende wereld van crypto te zetten. In samenwerking met Crypto Insiders geeft Bitvavo nieuwe gebruikers namelijk 10 euro gratis tegoed.

Deze 10 euro, ter waarde van ongeveer 39.000 FLOKI, kan aan zowel FLOKI of een van de 200 andere crypto op Bitvavo uitgegeven worden. Start net als meer dan 1 miljoen Nederlanders met crypto op Bitvavo.

Claim gratis 10 euro


Post Views: 0

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment