Fieten Olie brengt de brandstof met drie nieuwe DAF’s • TTM.nl

Louise de Graaf


Bakker Bedrijfswagens Hoogeveen heeft dinsdag de officiële overdracht gedaan van drie nieuwe DAF trucks aan Fieten Olie. Tweemaal een DAF XD 450 FT 4×2 trekker en eenmaal een DAF XG 480 FTG 6×2 trekker. Alle drie de DAF trucks zijn voorzien van nieuwe LAG brandstofopleggers met en inhoud van respectievelijk 43.000 en 35.000 liter.

Fieten Olie, actief sinds 1935, is gevestigd in Hollandscheveld en van daaruit beheren en beleveren ze maar liefst 65 tankstations door heel Nederland. Elke dag is het wagenpark in beweging om alle tankstations te voorzien van nieuwe voorraden brandstof. Naast tankstations bevoorraden ze ook steeds meer klanten met het ruime assortiment brandstof en smeermiddelen die ze te bieden hebben. Denk hierbij aan transport, industrie, aannemers en agrarische bedrijven.

De nieuwe XD trucks zijn zogeheten ‘boerenwerk’ combinaties. De XD trekkers zijn namelijk compact, hebben een gemakkelijke in- en uitstap en bieden een uitstekend zicht. Dit levert de chauffeurs het nodige voordeel op bij de moeilijk bereikbare los adressen. De XG gaat daarentegen de lange baan op en daarbij is de chauffeur vaak meerdere dagen onderweg.

De combinaties zijn door Bakker Bedrijfswagens Schadeherstel en Concis Reclame uit Hoogeveen voorzien van de Fieten Olie huisstijl.

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment