Fantom (FTM) trotseert de cryptomarkt en stijgt precies als voorspeld

Louise de Graaf


Fantom (FTM), bekend om zijn geavanceerde Directed Acyclic Graph (DAG) technologie die snelle transacties biedt, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting van FTM, met inzichten uit onze Discord community waar we wekelijkse 20 analyses updates en live-streams organiseren.


Cardano (ADA) analyse: waarom experts al een daling hadden verwacht

Technische analyse fantom (FTM) koers

Fantom is een van de weinige munten die de afgelopen dagen bleef stegen ondanks een rode markt.

Desalniettemin is dat wat de analisten hadden verwacht. Zij deelden namelijk al vorige week op 14 maart de volgende analyse in de Discord groep:

“FTM heeft de cruciale grens doorbroken die we hadden vastgesteld op $0,703. Voordat we verwachten dat de koers verder omhoog gaat, zouden we graag een hertest van dit niveau willen zien.

Zodra deze hertest succesvol is, denken we dat de koers uiteindelijk door kan stijgen en het doel rond de $1,10 zal bereiken.”

Nu we enkele dagen verder zijn zien we dat dit scenario nauwkeurig was voorspeld. Toen de koers rond 5 maart uitbrak, zagen we een stijging richting de $0,91. Vanuit hier hadden de analisten een hertest in de blauwe zone verwacht, en die kregen we ook.

Op 15 maar kwam de koers in de blauwe zone terecht, vond hier vervolgens genoeg steun en stuiterde direct weer naar boven naar de volgende blauwe zone rond de $0,95. Vervolgens maakte FTM nog een laatste stijging om het patroon af te ronden en tikte bijna de $1,10 aan.

Dat betekent dat het patroon nu is voltooid. In de Discord omgeving werken de analisten inmiddels aan een nieuwe analyse voor de FTM koers.

Datum analyse: 14 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/wEzitmKy/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment