Fantom (FTM) koers kan weer sterk stijgen met nieuw cryptofonds

Louise de Graaf


Fantom (FTM), bekend om zijn Directed Acyclic Graph (DAG) technologie voor snelle transacties, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

De Fantom Foundation heeft vorige week het Sonic Labs Innovator Fund gelanceerd, met een financiering tot 200.000.000 FTM. Dit fonds, dat de eerdere airdrop van 100 miljoen aanvult, is ontworpen om een toestroom van dApps naar het Sonic-ecosysteem aan te trekken.

De onderstaande analyse is afkomstig uit onze Discord-omgeving. Hier delen onze analisten als eerst hun diepgaande inzichten over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Technische analyse fantom (FTM) koers

Fantom is onlangs harder gedaald dan werd verwacht. De koers lijkt inmiddels een bodem te hebben gevonden en om te draaien. Toch lijkt het verstandig om nog eerst op een bevestiging te wachten, legden de analisten van Crypto Insiders uit:

“FTM is sinds onze laatste analyse flink onderuitgegaan. De koers is dieper gezakt dan verwacht en kwam terecht in de wekelijkse ‘imbalance’ zone op $0,474.

 

Hier maakte FTM een kleine stuiter. Het is nu cruciaal dat de koers opnieuw de blauwe zone tussen $0,6 en $0,65 breekt. We houden dan vooral de $0,64 in de gaten.

 

Mocht FTM hierboven uitkomen, dan kunnen we weer spreken van een bullish marktstructuur en kunnen we uitkijken naar hogere prijzen. Vooralsnog lijkt FTM nog wat moeite te hebben met de blauwe zone, dus we zullen geduldig moeten zijn. In Discord houden we FTM nauw in de gaten en delen we regelmatig updates.”

Datum analyse: 27 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/kkSm1oeZ/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment