Ethereum (ETH) nadert cruciale groene zone waar koers hard kan stijgen

Louise de Graaf


Ethereum (ETH), het leidende platform voor gedecentraliseerde applicaties en smart contracts, staat vandaag centraal in onze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor ETH, ondersteund door een analyse uit onze Discord omgeving. Hier wisselen leden actief inzichten en analyses uit over de toekomst van crypto.

MicroStrategy lanceert identiteitsbewijs op Bitcoin

MicroStrategy lanceert identiteitsbewijs op BitcoinMicroStrategy lanceert identiteitsbewijs op Bitcoin

Technische analyse ETH koers

Ethereum is al een tijdje aan het corrigeren, maar het einde van de correctie lijkt in zicht. De groene zone is daarin cruciaal, legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

ETH heeft sinds de piek van $4090 een correctie ondergaan en nadert een belangrijke steunzone rond $2703. In deze zone komen meerdere steunniveaus samen, wat het een significant punt maakt voor ETH.

 

Daarnaast merken we op dat in deze zone een Elliott Wave-patroon eindigt, wat tevens het einde van de correctieve wave naar beneden zou kunnen betekenen. Gezien deze ontwikkelingen verwachten we dat ETH binnenkort zijn opwaartse trend kan voortzetten.

 

De groene zone speelt een cruciale rol in het bepalen van de toekomstige richting van ETH, en het doorbreken en steun vinden in deze zone zou een sterk signaal zijn voor de hervatting van de opwaartse beweging. Het is dus belangrijk om de reactie van de koers in deze specifieke regio nauwlettend in de gaten te houden.

Datum analyse: 12 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/bwMi7taz/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 94Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment