Ethereum (ETH) lijkt op koers naar nieuwe recordhoogte

Louise de Graaf


Ethereum (ETH), het toonaangevende smart contract platform dat de basis vormt voor een groot deel van de DeFi- en NFT-sector, wordt vandaag uitgelicht.

Onze analyse duikt in de koersverwachting van ETH, met  een analyse uit onze Discord omgeving. De nieuwste analyses worden altijd als eerst hier gedeeld.

Dogecoin (DOGE) kan stijgen vanuit steunzone, maar let op deze prijzen

Dogecoin (DOGE) kan stijgen vanuit steunzone, maar let op deze prijzenDogecoin (DOGE) kan stijgen vanuit steunzone, maar let op deze prijzen

Technische analyse ethereum (ETH)

Ethereum kon recent door het  ETF-nieuws hard stijgen. Kan de munt deze opwaartse trend volhouden? Onze analisten zeiden onlangs hier het volgende over:

“ETH heeft onze groene koopzone rond de $2.750 geraakt en is daarna hard gestegen. We hebben een Break of Structure (BOS) gezien, wat aangeeft dat we op de langere termijn bullish zijn. 

 

Wat we nu graag willen zien, is dat de koers terugkomt naar de ‘imbalance’ die is achtergelaten en op het punt waar de structuur is gebroken. Als de koers van deze weerstand steun maakt, verwachten we weer een harde stijging en kunnen we de lokale piek op $4.100 aanvallen. Op de langere termijn is het zelfs mogelijk dat ETH een nieuwe all-time high maakt.

 

Voor nu is het belangrijk om te zien hoe de koers reageert wanneer deze terugkeert naar de imbalance. We houden onze positie nauwlettend in de gaten in Discord en zijn optimistisch over de toekomstige prijsontwikkeling van ETH.”

Datum analyse: 28 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/tSNFIDoc/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment