dit zijn de mogelijke scenario’s

Louise de Graaf


Fantom (FTM), bekend om zijn Directed Acyclic Graph (DAG) technologie die snelle transacties biedt, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting van FTM, met inzichten uit onze Discord omgeving waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.

Technische analyse Fantom (FTM)

Fantom heeft blijkbaar moeite om door een belangrijk weerstandsniveau te breken. Dat kan betekenen dat de koers eerst nog iets dieper zakt voordat de doorbraak slaagt. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit:

“FTM heeft onlangs de blauwe weerstandszone rond de $0,743 getest, een niveau waar het meerdere keren op heeft gebounced maar niet succesvol doorheen heeft kunnen breken. Deze herhaalde pogingen duiden op een significant weerstandsniveau dat de koers tegenhoudt.

 

Als we weer een afwijzing zien op dit niveau, kan dit betekenen dat we eerst een daling kunnen verwachten. De focus ligt dan op het ophalen van liquiditeit die onder de $0,5369 ligt. Dit zou een essentieel punt kunnen zijn, omdat het verzamelen van deze liquiditeit de koers potentieel de kracht kan geven die nodig is voor een toekomstige stijging.

 

Houd deze niveaus goed in de gaten, want een doorbraak of afwijzing van de $0,743 kan belangrijke aanwijzingen geven over de volgende grote beweging van FTM.”

Datum analyse: 6 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/zu5R6f0e/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment