Deze opkomende crypto kan na kleine dip weer flink stijgen

Louise de Graaf


NEAR protocol (NEAR), bekend om zijn sharding-technologie voor hoge snelheden binnen het blockchain-ecosysteem, wordt vandaag uitgelicht.

We duiken in de koersverwachting van NEAR, met inzichten uit onze Discord omgeving. De nieuwste analyses worden altijd als eerst in deze groep gedeeld.

Nieuwe instapkansen voor NEAR protocol (NEAR)

NEAR protocol maakte recent een sterke stijging, maar gaat mogelijk een kleine correctie maken voordat de opwaartse trend doorzet. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit:

“NEAR is onlangs sterk hersteld van de daling in april, maar de koers liep echter wederom tegen weerstand aan rond de $8. Het lijkt erop dat de koers uit de opwaartse trend kan breken.

 

Dit lijkt gelukkig niet heel erg zorgwekkend, aangezien wij hier een opwaarts 12345 Elliott Wave-patroon in zien. Alhoewel de koers nog iets verder weg kan zakken, mogelijk onder de de $7 en wellicht naar $6, blijven we op de middellange termijn omhoog kijken.

 

Op de middellange termijn zien we potentie voor NEAR om niet alleen de $8 te breken, maar ook de top rond $9. Als dit niveau wordt doorbroken, ligt de weg open voor verdere stijgingen. We houden in de Discord groep de ontwikkelingen nauwlettend en delen hier aanpassingen in onze strategie als dat nodig is.”

Datum analyse: 4 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/DFYcHZOp/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 86

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment