De ideale camping in de Betuwe

Waar moet je op letten bij het kiezen van een camping in de Betuwe ligt aan jouw wensen. In de Betuwe is een overvloed aan natuur waardoor veel mensen hierheen gaan voor de rust. We geven je graag een aantal tips hoe jij je beste camping kunt vinden.

De bestemming van je kampeerplek

Als je op vakantie gaat is het heerlijk om nergens aan te hoeven denken. Je wilt even weg uit je eigen omgeving en nieuwe herinneringen maken. Maar dit hoeft niet ver weg te zijn. Dichtbij in Nederland zijn er namelijk tal van mogelijkheden om te kamperen. Heb je ooit gedacht aan een camping in de Betuwe? Een prachtig natuurgebied in het midden van het land. De reis naar deze bestemming is natuurlijk veel korter dan naar het buitenland, waardoor je meer tijd overhoudt om van je vakantie te genieten!

Kies jouw accommodatie

Stel je hebt je bestemming uitgekozen en je bent klaar om je tentje op te gaan zetten. Je hebt een rustig kampeerveld uitgekozen en kijkt uit over een groot meer. Want dat heeft de Betuwe genoeg. Of je hoeft helemaal geen tent op te zetten, want je hebt gekozen voor het populaire glamping. Dit is een luxe manier van kamperen. Je geniet nog steeds van de buitenlucht, de natuur en alle andere aspecten van kamperen. Maar je slaapt wel in een heerlijk bedje. Welke optie je ook kiest. Je geniet altijd van een camping op de Betuwe. 

De voorzieningen op de camping

Elke camping heeft zijn eigen voorzieningen en dit ligt vaak aan de grote van de camping. Heb je een grote camping zoals Eiland van Maurik wat is opgedeeld in verschillende kampeervelden. Dan heb je naast de standaard sanitaire voorzieningen ook een binnen- en buitenzwembad, horeca, animatie en nog veel meer. Bij de wat kleinere campings hebben ze vaak wat minder openbare voorzieningen. Het ligt er maar net aan wat je fijn vindt tijdens je vakantie.