de Dutch Blockchain Days 2024

Louise de Graaf


Nog maar negen dagen en dan beginnen de Dutch Blockchain Days weer, het meest spraakmakende blockchain- en crypto-event van Nederland. Dit jaar zijn vele opvallende sprekers te gast die de aanwezigen helemaal bijpraten; van crypto exchanges als Coinbase en OKX, tot sprekers van opvallende organisaties als de Europese Commissie en de VN. In een recent persbericht maakt de organisatie bekend wat we dit jaar kunnen verwachten.

Fantom (FTM) kan vanuit groene zone zijn sterke stijging doorzetten

Fantom (FTM) kan vanuit groene zone zijn sterke stijging doorzettenFantom (FTM) kan vanuit groene zone zijn sterke stijging doorzetten

Dutch Blockchain Days heeft voor iedere crypto-fanaat wat wils

Het programma van dit jaar is verdeeld in vier delen en zit boordevol activiteiten voor iedereen. De conferentie omvat sessies door top industrie leiders en meer dan 30 breakout-sessies over onderwerpen als bedrijfsadoptie, TradFi, exchanges, brokers, IoT en andere ontwikkelingen. Het evenement eindigt met een afterparty met drankjes, eten bij de karavaan in Amsterdam, waar uiteraard ruimte is om te netwerken.

Een opvallend kenmerk van het programma is de brede diversiteit aan onderwerpen en sprekers. Het hoofdpodium bevat een reeks sprekers uit alle hoeken van de industrie, variërend van financiële instellingen zoals IBM en Mastercard tot grootmachten op het gebied van crypto exchanges zoals OKX, Coinbase en ICONOMI.

Daarnaast zijn er sprekers van opmerkelijke organisaties zoals de Europese Commissie en de Verenigde Naties, die inzicht zullen geven in de cryptoregelgeving en de wereldwijde impact.

De breakout-sessies, geleid door experts in de Web3-wereld, bieden voor elk wat wils. Van beginners die net beginnen met crypto tot professionals die geïnteresseerd zijn in discussies over regelgeving, marktvoorspellingen en geavanceerde tech talks.

Uitbreiding van de partners en netwerkmogelijkheden

Dutch Blockchain Days 2024 bouwt voort op haar track record van partnerschappen, met OKX dit jaar als hoofdsponsor. Dit jaar telt het evenement 11 Platinum Partners, 17 Gold Partners, 3 Silver Partners, 26 Mediapartners (waaronder natuurlijk Crypto Insiders) en 11 Community Partners.

Deze line-up, met een mix van DAO’s, grote exchanges, professionele dienstverleners, media en maatschappelijke organisaties, brengt deelnemers en experts van over de hele wereld naar de Dutch Blockchain Days.

De organisatie benadrukt dat het evenement een unieke kans biedt om te netwerken met marktleiders, ontwikkelaars en enthousiastelingen binnen de blockchain- en cryptocurrency-gemeenschap. De afterparty aan het einde van de conferentie biedt een informele setting om ideeën uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.

De tickets voor het evenement zijn enorm in trek. Zowel de Super Early Bird als de Early Bird tickets zijn al uitverkocht, en de resterende reguliere tickets worden snel opgekocht. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Bezoek de Dutch Blockchain Days 2024 website om de laatste tickets te bemachtigen zodat je aanwezig kan zijn bij het grootste blockchain- en crypto-event van Nederland.


Post Views: 0

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment