DAF Trucks wint drie belangrijke Britse transportprijzen

Louise de Graaf


De Fleet News Awards worden jaarlijks gehouden om zowel de best presterende ondernemingen in de sector als de beste trucks in de schijnwerpers te zetten. De prijzen worden toegekend door een onafhankelijke jury van professionals uit de industrie.

Fleet Manufacturer of the Year

DAF Trucks werd opnieuw uitgeroepen tot ‘Fleet Manufacturer of the Year’. “Samen met zijn uitstekende dealernetwerk, bewijst DAF keer op keer dat het wagenparkbeheerders en transportmanagers de beste producten en diensten biedt”, aldus de jury.

Beste Bakwagens

Dankzij zijn succesvolle LF- en XD-modellen, ontving DAF maar liefst twee ‘Best Rigid Truck’ awards. De LF werd uitgeroepen tot beste bakwagen in de categorie tot 12 ton; de XD werd bekroond tot Best Rigid Truck in het segment boven de 12 ton.

De jury was onder de indruk van de LF: “De LF, die zijn kwaliteiten deelt met de huidige XB, is een uitstekende truck met een bewezen aandrijflijn. Met zijn comfortabele cabine, uitzonderlijke wendbaarheid – en dankzij DAF’s uitgebreide dealernetwerk, is het voor transporteurs de perfecte keuze. Het is overduidelijk het beste voertuig in zijn klasse.”

De jury prees ook de DAF XD: “De XD biedt dankzij zijn elektrische en diesel aandrijflijnen voor elke toepassing een uitstekende oplossing. De uiterst moderne XD maakt gebruik van de nieuwste technologieën, biedt een geweldig direct zicht en geeft de chauffeur een fantastische werkplek. DAF geeft veiligheid de hoogste prioriteit.”Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment