Crypto analist verwacht dat PEPE een bizarre stijging gaat maken

Louise de Graaf


Terwijl de cryptomarkt over het algemeen te maken heeft met een neergang, is er één memecoin die zich niets lijkt aan te trekken van de algemene trend: Pepe (PEPE). Deze opvallende speler heeft de afgelopen maand een indrukwekkende groei doorgemaakt, en volgens een bekende analist bestaat de kans op een nog veel verdere stijging.

De Nederlandse crypto exchange Anycoin Direct wil in ieder geval dat je dit keer niet de boot mist, en deelt daarom nu gratis 1,5 miljoen PEPE uit aan alle nieuwe Nederlandse gebruikers.

Een sterke maand voor PEPE

De afgelopen maand heeft PEPE een nette stijging van 20% genoteerd, ondanks het huidige negatieve sentiment op de markt. Deze groei wordt ondersteund door een aanzienlijk handelsvolume van $755 miljoen per dag, wat duidt op een gezonde marktactiviteit. Deze statistieken zijn een signaal voor zowel huidige als potentiële investeerders dat er nog veel in het vat zit voor deze memecoin.

Een andere opvallende ontwikkeling is de toename van activiteiten van grote investeerders, ook wel ‘whales’ genoemd, die aanzienlijke aankopen doen en daarmee hun vertrouwen in het potentieel van PEPE tonen. Zo werd onlangs nog een grote hoeveelheid tokens van de Binance exchange gehaald door een enkele adres, wat wijst op een sterke overtuiging in de winstgevendheid van de munt op de lange termijn. Dit soort acties versterkt het vertrouwen in Pepe Coin en kan leiden tot nog hogere prijzen en meer interesse van investeerders.

Gaat PEPE omhoog schieten?

Volgens vooraanstaande crypto-analisten, waaronder Crypto Tony, kan de recente prijsactie en de inherente kracht van PEPE leiden tot nieuwe recordhoogtes. Met de huidige dynamiek en het groeiende vertrouwen lijkt Pepe klaar om nieuwe grenzen te verkennen.

De recente ontwikkelingen rond PEPE tonen aan dat zelfs in een bearish markt er kansen liggen voor diegene die goed de marktsignalen weten te lezen. Met de toename van whale-activiteiten en een sterke maand achter de rug, kan deze meme coin wellicht een nieuw hoofdstuk inluiden voor investeerders.

Wat de PEPE koers ook gaat doen, Anycoin Direct heeft een nieuwe actie waarbij nieuwe gebruikers maar liefst 1,5 miljoen PEPE helemaal gratis in ontvangst mogen nemen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je registreren bij Anycoin Direct, het verificatieproces volledig doorlopen en tenminste één succesvolle order plaatsen.

Pak gratis PEPE


Post Views: 0

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment