Chainlink (LINK) bereikt bodem en lijkt sterke stijging in te zetten

Louise de Graaf


Chainlink (LINK), cruciaal voor het leveren van orakeldiensten die smart contracts met real-world data verbinden, is het focuspunt van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor LINK, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier worden de nieuwste analyses en live-streams als eerst gedeeld.

Technische analyse chainlink (LINK) koers

Chainlink toont weer hernieuwde kracht en precies in de groene zone die onze analisten van te voren hadden getekend. De LINK koers kan nu wellicht herstellen, legden de analisten onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“LINK laat wat interessante bewegingen zien. Na een stevige greep op de groene koopzone rond $14,096, lijkt de koers nu genoeg kracht te hebben gespaard om deze opwaartse beweging voort te zetten.

 

Dit laat zien dat er veel steun is in die groene zone. We richten ons nu op het bereiken van de recente piek van $20,737 als ons eerste doel. Als het momentum zo blijft, kan de koers zelfs stijgen naar $22,875, waar de vorige lokale piek ligt.

 

We zijn dus positief over LINK en houden de ontwikkelingen goed in de gaten in de Discord groep, hopend op een sterke opwaartse trend.”

Datum analyse: 6 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/adeOuEZy/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment