BYD Trucks Europe in zee met Geotab voor wagenparkbeheer • TTM.nl

Louise de Graaf


Geotab, een wereldwijde leider in IoT en connected transportoplossingen, integreert zijn fleetmanagementoplossingen in Europa met BYD Trucks Europe, een afdeling van BYD. BYD Trucks Europe heeft nu een uitgebreide wagenparkbeheeroplossing in heel Europa, dankzij Geotabs end-to-end connectiviteitsoplossing die helpt om de privacy en beveiliging van gegevens binnen de regio te garanderen.

De geïmporteerde elektrische trucks van BYD in Europa zullen worden uitgerust met de geavanceerde telematicahardware van Geotab, die talrijke voertuiggegevens opslaat. BYD Trucks Europe zal deze data, met toestemming van de klant, gebruiken om de kwaliteit, het onderhoud en het servicebeheer van de voertuigen te verbeteren. Het doel is om op die manier zowel geplande als ongeplande stilstand tot een minimum te beperken. Daarnaast zal BYD Trucks Europe de telematicadiensten voor wagenparken van Geotab ook aanbieden aan haar klanten, zodat transportbedrijven toegang krijgen tot waardevolle inzichten in hun voertuiggegevens om de efficiëntie, activiteiten, kostenbeheer en duurzaamheid van hun wagenpark te verhogen.

Christoph Ludewig, VP Leasing/Rental/Mobility & OEM bij Geotab Europe: “Onze rol als leverancier van BYD Trucks Europe toont het vertrouwen in de technologie van Geotab. Daardoor kan BYD Trucks Europe hun activiteiten optimaliseren en hun klanten uitstekende diensten aanbieden. De samenwerking met BYD Trucks Europe benadrukt onze inspanningen om kwalitatieve oplossingen voor wagenparkbeheer te leveren, die tegelijkertijd ook de veiligheid en privacy van gegevens garanderen. We zijn enthousiast dat deze kans de omschakeling naar de elektrificatie van wagenparken in heel Europa zal ondersteunen.”

De geavanceerde telematicahardware en datamogelijkheden van Geotab, gecombineerd met de nieuwste elektrische voertuigtechnologie van BYD, biedt zo goed als real-time toegang tot voertuiggegevens, -analyses en -inzichten. De integratie zorgt ervoor dat alle gegevens worden verzonden en opgeslagen in een beveiligde Europese database.

Geotab en BYD Trucks Europe leveren dus samen een uitgebreide en veilige EV-transitieoplossing voor fleet managers die de efficiëntie en duurzaamheid van elektrische wagenparken in heel Europa verhoogt.

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment