Bitcoins reis naar $80.000 en hoger, experts lichten de route uit

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de eerste en meest bekende cryptocurrency, staat vandaag centraal in deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor BTC met inzichten uit onze Discord community waar we wekelijks meer dan 20 verschillende analyes delen en live-streams houden.


Hoe Fetch.ai (FET) potentieel door kan stijgen naar doel van $5,11

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin had afgelopen week een aantal keren een nieuwe all-time high bereikt, maar maakte daarna een kleine correctie. Desondanks blijven de analisten zeer positief over de BTC koers, legden ze onlangs als volgt uit:

“Bitcoin blijft indruk maken door steeds nieuwe records te vestigen, en we geloven dat deze trend nog wel even doorzet. We zijn van mening dat er nog een laatste sterke stijging aankomt voor de derde wave van het ‘12345 Elliott Wave’ patroon, en wel richting de $80.000.

 

Na het bereiken van deze top verwachten we een periode van stabilisatie, die als de vierde wave zal dienen. Tijdens deze fase denken we dat de koers relatief sterk blijft, dus niet enorm zal zakken. Het is meer een moment waarop bitcoin even ‘pauze’ neemt, voordat we aan de vijfde opwaartse wave beginnen. Deze wave kan de koers voorbij de $80.000 voeren naar nieuwe recordhoogtes.

 

Op de weg naar boven kunnen nog wel de belangrijke dynamische trendlijnen die lager liggen getest worden. De eerste (gele) trenlijn ligt rond de $69.000. Deze willen we niet verliezen, maar mochten we hier overtuigend doorheen zakken, dan hebben we nog de tweede (groene) trendlijn rond de $63.000. Dit is de belangrijkste steun om te houden. Ondanks deze mogelijke correcties blijven we voor de middellange termijn wel positief over BTC en verwachten we verdere groei.”

Datum analyse: 11 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/129ylbRq/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment