Bitcoin weddenschap loopt fout af voor Drake en fortuin verdampt

Louise de Graaf


Op maandagavond werden de Boston Celtics ten koste van de Dallas Mavericks kampioen van de NBA Finals. Dit leverde uiteraard feestvierende fans op in Boston. Maar voor de beroemde rapper Drake een duur verlies. Drake, die bekend staat om zijn passie voor zowel sport als gokken, verloor maar liefst $500.000 in Bitcoin (BTC) door te wedden op de Dallas Mavericks als winnaar van de finale. Helaas voor hem verloren de Mavericks, waardoor hij zijn flinke inzet zag verdampen.

Bitcoin mining de nieuwe crypto stap voor moederbedrijf T-Mobile

Bitcoin mining de nieuwe crypto stap voor moederbedrijf T-MobileBitcoin mining de nieuwe crypto stap voor moederbedrijf T-Mobile

Drake en Mavericks gaan onderuit

Op 6 juni deelde Drake via Instagram zijn weddenschap met de wereld. “Dallas omdat ik een Texaan ben,” gaf hij toen als reden. Zijn loyaliteit aan de Texaanse basketbalploeg heeft helaas geen vruchten afgeworpen. Na vijf wedstrijden moesten de Mavericks op maandag na een totale score van 4-1 in het voordeel van de Celtics afdruipen.

Drake is geen onbekende in het aangaan van grote weddenschappen. Hij heeft in het verleden meerdere keren aanzienlijke bedragen verloren, maar ook indrukwekkende winsten behaald. Ondanks het verlies blijft hij optimistisch en lijkt hij niet al te veel van streek te zijn. Voor iemand van zijn statuur is een half miljoen gek genoeg geen groot gemis.

Dit incident toont echter aan hoe crypto steeds meer raakvlakken krijgt met andere sectoren. Waaronder dus met de wereld van entertainment en sportsbetting.

BTC-gok pakt niet goed uit

Gisteren had Drake echter een nieuwe kans. Hij heeft ook een half miljoen dollar ingezet op de NHL’s Stanley Cup Finals, met de hoop dat de Edmonton Oilers zullen winnen. Mocht dit gebeuren, kan hij ruim een miljoen dollar verdienen, wat zijn verlies van maandag ruimschoots zou compenseren. De Oilers stonden echter met 3-1 achter in de serie en Florida Panthers hebben genoeg aan nog één overwinning. Gelukkig wonnen de Oilers gisteren en staan nu achter met 3-2. Drake maakt dus nog een kans!

Het blijft fascinerend om te zien hoe beroemdheden zoals Drake zich in de wereld van cryptocurrency begeven. Deze betrokkenheid draagt bij aan de toenemende acceptatie en zichtbaarheid van Bitcoin en andere cryptocurrencies. Maar dergelijke absurde weddenschappen met crypto zouden de sector wellicht ook in een kwaad daglicht kunnen zetten.


Post Views: 0

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!



Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment