Bitcoin op record in 14 landen, Reddit bezit BTC & ETH

Louise de Graaf


Goedemorgen Crypto Insiders, in dit artikel presenteren we een samenvatting van de meest relevante gebeurtenissen in de crypto wereld die afgelopen nacht hebben plaatsgevonden.

Hiermee ben je snel bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen. Gedurende de rest van de dag zullen er op Crypto Insiders uitgebreidere artikelen verschijnen over deze thema’s.


Opmerkelijke Solana strategie levert Mark 719% winst op

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Bitcoin rally tot stilstand; ETF stromingen kelderen

De recente bitcoin (BTC) rally lijkt tot een halt te zijn gekomen. Het lukt bitcoin nu al ruim een week niet om door de $52.000 te breken, zelfs ondanks de sterk prestaties van de nieuwe Amerikaanse bitcoin spot ETF’s van de afgelopen weken.

Echter presteerden de ETF’s in de afgelopen dagen niet meer zo sterk. Op dinsdag vond voor het eerst sinds januari een netto uitstroom plaats en deze kwam op ongeveer $35 miljoen uit.

Gisteren was er een positieve netto instroom, maar deze lag met $250 miljoen toch aanzienlijk lager dan de instromen van alle dagen van vorige week.

Bitcoin correlatie met ETF’s neemt flink af

Ondertussen melden analisten van JPMorgan, de grootste bank van de Verenigde Staten, dat de correlatie tussen de bitcoin koers en de ETF stromingen snel begint af te nemen.

Een hoge correlatie betekent dat de bewegingen van de koers en de ETF stromingen sterk samenvallen.

Volgens analist Ken Worthington is de correlatie nu slechts 0,6, terwijl deze eind januari nog op 0,84 lag. De bank classificeert de correlatie daarom nu als “matig gecorreleerd” en niet meer als “sterk gecorreleerd.”


Alert: Deze Solana apps kunnen je crypto wallet leeg plunderen

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Bitcoin scoort alsnog nieuwe prijsrecords in 14 landen

Ondanks het wat negatief klinkende nieuws, bereikte de bitcoin koers gisteren nieuwe all-time highs in maar liefst 14 landen.

Dat meldt Balaji Srinivasan, voormalig CTO van de grote Amerikaanse crypto beurs Coinbase, op Twitter:


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €10,- gratis crypto

Reddit bezit bitcoin en ethereum

Tot slot blijkt dat Reddit, het enorme sociale mediaplatform, crypto bezit. In een aanvraag voor beursgang heeft Reddit onthuld dat het een “deel van zijn overtollige reserves” heeft geïnvesteerd in bitcoin en ethereum (ETH).

Hoeveel crypto Reddit precies bezit, is niet bekendgemaakt. Het lijkt echter te gaan om een dusdanig kleine hoeveelheid crypto dat Reddit niet verplicht was om de hoeveelheid te rapporteren in zijn aanvraag voor beursgang.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment