Bitcoin licht in het groen, NOT koers ontploft

Louise de Graaf


De afgelopen 24 uur is de bitcoin (BTC) koers licht gestegen. Op het moment van schrijven staat de koers van de koning der crypto zo’n 0,8% hoger dan gisteren. Het is een vrij rustige zondagmiddag op de cryptomarkt, met weinig grote bewegingen onder de bekende namen. Enkele kleinere altcoins schieten echter behoorlijk door het dak.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

 • Advertentie
 • Anycoin Direct

Blik op de crypto markt

De totale marktkapitalisatie, de waarde van alle cryptocurrencies bij elkaar, is vandaag met 0,7% gestegen tot $2,69 biljoen in de afgelopen 24 uur.

Bitcoin is momenteel te koop voor een prijs van €62.889 op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo. Over de afgelopen 24 uur is dat een stijging van 0,56%. Op de in Dubai gesitueerde exchange Bybit powered by SATOS komt de prijs daarmee uit op $68.260.

De hardste stijgers, waaronder PEPE

De hardste stijgers uit de top 100 grootste cryptocurrencies zijn alsvolgt:

 • Notcoin (NOT) is met 55,4% gestegen tot $0.02085.
 • Brett (BRETT) is met 29,2% gestegen tot $0.1231.
 • Wormhole (W) is met 9,8% gestegen tot $0.652.
 • Pyth Network (PYTH) is met 5,4% gestegen tot $0.4346.
 • GALA (GALA) is met 5,1% gestegen tot $0.04543.
 • Ondo (ONDO) is met 4,6% gestegen tot $1.35.

Vooral Notcoin gaat werkelijk als een raket. Niet alleen is de koers van NOT vandaag met meer dan 50% gestegen, over de afgelopen 7 dagen staat NOT met een astronomische 316% in het groen. Ook memecoin BRETT doet het buitengewoon goed. Deze koers is de afgelopen 7 dagen met 65% gestegen, ook niet bepaald slecht.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto

De hardste dalers, waaronder PEPE

De grootste dalers uit de top 100 grootste cryptocurrencies zijn als volgt:

 • Bitget Token (BGB) is met 6,7% gedaald tot $1.35.
 • Beam (BEAM) is met 4,4% gedaald tot $0.02857.
 • Chiliz (CHZ) is met 4,7% gedaald tot $0.1444.
 • Lido DAO (LDO) is met 4,2% gedaald tot $2.37.
 • FLOKI (FLOKI) is met 4,1% gedaald tot $0.0002494.
 • Pepe (PEPE) is met 3,5% gedaald tot $0.00001495.

Over het algemeen vallen de dalingen op de markt erg mee, zeker vergeleken bij de stijgingen die soms behoorlijk zijn vandaag. Opvallend is de aanwezig van twee grote en populaire memecoins in de vorm van PEPE en FLOKI. Deze tokens blijven ook vandaag weer erg volatiel.

10 euro gratis crypto naar keuze

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of ethereum te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo 10 euro gratis aan nieuwe gebruikers.

Pak €10,- gratis!

Crypto Radar: Bitcoin klimt, Ethereum & PEPE knallen door ETF-nieuws

Crypto Radar: Bitcoin klimt, Ethereum & PEPE knallen door ETF-nieuwsCrypto Radar: Bitcoin klimt, Ethereum & PEPE knallen door ETF-nieuws

Het belangrijkste crypto nieuws van de afgelopen dag

De week zit er weer bijna op en dat betekent dat we weer kunnen terugblikken op alles wat er de afgelopen 7 dagen is gebeurd. We zagen onder meer een fusie van een aantal grote cryptonetwerken die samen een vuist gaan vormen. We zagen daarnaast angst op de markt ontstaan nadat er miljarden aan BTC afkomstig van het Mt. Gox fiasco werden verplaatst en de Amerikaanse politiek stond ineens in de schijnwerpers bij de cryptogemeenschap.


Post Views: 0

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment