Bitcoin kan krachtig herstellen terwijl beleggers massaal de dip kopen

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de grootste en meest bekende cryptocurrency, blijft ondanks recente marktcrashes veel investeringen aantrekken.

Vorige week groeiden crypto-investeringsfondsen met 441 miljoen dollar, waarbij bitcoin het leeuwendeel van dit nieuwe kapitaal aantrok, met name via Fidelity’s spot-ETF. Dit toont aan dat beleggers vertrouwen blijven houden en gebruik maken van de koersdaling.

Hieronder werpen we een blik op een actuele technische analyse afkomstig uit onze Discord-omgeving, waar onze analisten als eerst hun inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Nieuwe crypto lijkt na moeizame start klaar voor harde stijging

Nieuwe crypto lijkt na moeizame start klaar voor harde stijgingNieuwe crypto lijkt na moeizame start klaar voor harde stijging

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin gedroeg zich zeer volatiel afgelopen week, maar de analisten van Crypto Insiders blijven positief. Dat legden zij onlangs als volgt uit in Discord:

“BTC heeft recent de belangrijke groene supportzone aangetikt die wij hadden getekend, waarbij de koers ook de 100% Fibonacci perfect heeft geraakt. We zien nu een lichte opleving, maar de vraag blijft of dit genoeg is om een opwaartse beweging te initiëren.

 

De koers is momenteel aan het testen of het momentum naar boven kan worden doorgezet. We zitten nu in een cruciale fase; als BTC er niet in slaagt om de opwaartse trend voort te zetten en door de weerstandsniveaus rond $60.000 te breken, kunnen we verdere zijwaartse bewegingen verwachten. Een nieuwe daling onder de $54.450 zou ons zorgen baren en mogelijk leiden tot verdere dalingen richting de $50.317.

 

Desondanks blijven we optimistisch zolang de belangrijke support intact blijft. Een doorbraak en bevestiging boven $60.000 zou ons vertrouwen geven in de voortzetting van de bullish trend. We blijven in Discord de markt nauwlettend volgen om snel te kunnen reageren op veranderingen.”

Datum analyse: 9 juli. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/LAu3VFzw/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 121

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment