BITCOIN IS AL 4954 DAGEN WINSTGEVEND SINDS OPRICHTING

Louise de Graaf


HET IS VANDAAG WERELDWIJD CAPSLOCK DAY EN DAAROP KIJKEN WE NAAR DE GROOTSTE CRYPTOMUNT: BITCOIN (BTC). UIT GEGEVENS VAN GLASSNODE BLIJKT DAT BITCOIN AL LANGE TIJD  WINSTGEVEND IS GEWEEST. HET AANTAL DAGEN KOMT UIT OP MAAR LIEFST 4954 DAGEN.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

WINSTGEVENDHEID

UIT GEGEVENS VAN GLASSNODE BLIJKT DAT VAN DE 5060 DAGEN SINDS DE OPRICHTING HET BEZIT VAN BITCOIN, 4954 DAGEN WINSTGEVEND IS GEWEEST. BEKIJKEN WE HET PERCENTAGE, DAN KOMT HET NEER OP 97,9 PROCENT TEN OPZICHTE VAN ALLE HANDELSDAGEN.

HET BENADRUKT MAAR WEER DAT BITCOIN IN DE LOOP DER JAREN ALLEEN MAAR GESTEGEN IS. HET GEEFT OOK AAN DAT DE WINSTGEVENDHEID EEN TEKEN IS VAN VEERKRACHT EN AANTREKKELIJKHEID OM TE BEHOUDEN OP DE LANGE TERMIJN.

VOLATILITEIT GEEN INVLOED

ONDANKS DE VOLATILITEIT VAN BITCOIN HEEFT HET LATEN ZIEN DAT HET TELKENS WEER KAN HERSTELLEN. BOVENDIEN IS HET 107 DAGEN GELEDEN DAT BITCOIN EEN NIEUWE ALL-TIME HIGH (ATH) PLAATSTE.

DE EERSTE REDEN DAT DIT GEBEURD IS DE TOENEMENDE INSTITUTIONELE ADOPTIE DOOR MIDDEL VAN EEN BITCOIN ETF. VERDER ZIJN ER STEEDS MEER INVESTEERDERS IN DE CRYPTOMARKT DIE BITCOIN GEACCEPTEERD HEBBEN ALS SPAARMIDDEL. JE KUNT HET VERGELIJKEN MET DE ASSET GOUD.

Waarom veel mensen de bitcoin pump mislopen, ‘mensen zijn afgehaakt’

Waarom veel mensen de bitcoin pump mislopen, 'mensen zijn afgehaakt'Waarom veel mensen de bitcoin pump mislopen, 'mensen zijn afgehaakt'

LANGE TERMIJN

VOLGENS GEGEVENS VAN LOOKINTOBITCCOIN LAAT HET ZIEN, WANNEER JE BITCOIN OP DE LANGERE TERMIJN BEZIT, GROTENDEELS WINST ERVAART. DIT MAAKT BITCOIN EEN BETROUWBAAR GEZICHT, WAARDOOR DE VRAAG MAAR BLIJFT GROEIEN. HIERONDER IS NOG EEN OVERZICHT TE ZIEN VAN DE DAGEN DAT BITCOIN WINSTGEVEND WAS.

BITCOIN WINSTGEVENDE DAGEN: ( BRON: LOOKINTOBITCOIN)

Disclaimer: Zoals u waarschijnlijk al had opgemerkt, wijkt dit artikel af van de normale artikelen. Zoals in de inleiding staat, is het vandaag namelijk CAPSLOCK DAY. Indien dit u de ervaring gaf dat een drilsergeant het dagelijks bitcoin nieuws naar u aan het bulderen was, bieden wij onze excuses aan. 


Post Views: 0

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment