Bitcoin cash (BCH) kan eindelijk weer stijgen na dip in groene zone

Louise de Graaf


Bitcoin cash (BCH), ontstaan uit een hard fork van bitcoin en ontworpen voor snellere en goedkopere transacties, staat vandaag centraal in onze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor BCH, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen wekelijks meer dan 20 analyse en livestreams.

Waarom aanstaande donderdag en vrijdag essentieel zijn voor Bitcoin

Waarom aanstaande donderdag en vrijdag essentieel zijn voor BitcoinWaarom aanstaande donderdag en vrijdag essentieel zijn voor Bitcoin

Nieuwe instapkansen voor bitcoin cash (BCH)

Bitcoin cash beweegt al een tijd lang voornamelijk zijwaarts. Door dit gebrek aan kracht verwachten onze analisten nog een flinke daling te zien, maar dit kan ook leiden tot nieuwe kansen. Dat legden zij onlangs als volgt uit:

“We bevinden ons momenteel in een correctief ABC Elliott Wave patroon, en we verwachten een aanzienlijke daling om de C-wave van dit patroon te vormen.

 

We hebben een aantrekkelijke koopzone geïdentificeerd tussen de 50% Fibonacci, die op $405 ligt, en de 78,6% Fibonacci op $226. Binnen deze zone verwachten we een omkeer. We zullen daarom overwegen om in deze zone onze positie te vergroten.

 

Specifiek zullen we de 1D demand zone rond de $298 in de gaten houden, aangezien dit het niveau is waarop we anticiperen dat er mogelijk een keerpunt zal plaatsvinden. Op de langere termijn blijven we optimistisch en verwachten we een significante opwaartse beweging. In de Discord groep blijven we de koers nauw in de gaten houden.”

Datum analyse: 28 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/a2nwtau8/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 49

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment